Anonim

Tokyo Ghoul - Hinamis Kagune

I mangan Horimiya behandlar huvudhjälten alltid sin far dåligt. Finns det en anledning till varför hon gör det? I det senaste kapitlet (57) säger hon att det inte finns plats för sin far i Kotatsu. I kapitlet tidigare ger hon inte sin pappa någon extra gryta. Enligt vad jag minns behandlar både mamman och Hori sin far orimligt, men jag minns inte en anledning till varför. Finns det en anledning, eller är det bara något slags löpande gag för komediändamål?

Det är tänkt att vara en löpande gag, som min vän och jag ser det.

Även om en anledning för Hori att behandla sin far dåligt skulle vara på grund av sin fars frånvaro under större delen av sin barndom, vilket tvingade henne att hantera sina saker själv och därmed ge upphov till frustration.

Som Wikia-sidan på Hori Kyousuke säger:

Enligt Hori är Kyousuke oförskämd, självisk och kraftfull. Han skämtar om seriösa ämnen och har ett skick att lämna under långa perioder. Han är också billig, som när han ombads av sin familj att äta Beluga Caviar eller Sharks Fin Soup, förnekade han dem blankt.

Deras förhållande anges på samma sida som:

Trots att hon är Horis far verkar hon kallt mot honom. Hori har inget emot att fysiskt skada sin far och utför en yxspark på honom när Kyosuke försökte agera cool framför Miyamura. Senare, när Kyosuke ber Hori att förbereda lite mat åt honom, kommer hon tillbaka med en skål soppa och sylt den medvetet i baksidan av hans huvud. Han bad därefter Miyamura om ursäkt för Horis ”galna våld i hemmet.

Så som jag ser det visar dessa scener Hori som tar ut sin frustration på sin pappa på ett komiskt sätt för användarna att läsa.

Men hon hatar definitivt inte sin pappa, vilket kan ses på den här sidan och i några andra scener.