Anonim

Netto-Katzen

I den tredje världen (kapitel 6), i Sage Yulyana's sidquest att få Conjurer Asterisk (efter att ha vaknat 2 kristaller) lär du dig av Dark Knight Alternis Dim, Templar Braev Lee och hans fru / Edeas mor Mahzer Lee att Edea i den världen är död.

I början av kapitlet förväntade Black Mage Ominas Crowe emellertid att Edea skulle komma för att tjäna under hans befäl, i en sidouppdrag innan han väckte några kristaller. Innan striden med Knight Argent Heinkel ifrågasatte han varför Edea inte var med Crowe.

Efter att ha slagit Braev Lee sa han att Edeas svärd skickades tillbaka till efter hennes död. Jag kan inte tänka på varför Ominas eller Argent skulle ha gett en falsk rapport med tanke på att de bara kämpade mot Edea och förlorade, eller till och med hur de fick tag i tredje världens Edeas svärd, men ändå inte visa någon överraskning att Edea faktiskt levde (till skillnad från Braev eller Mahzer).

Så jag undrar när när Edea från den tredje världen dog? Och informerades inte Eternian Sky Knights styrkor i Caldisla?

2
  • Det har gått ett tag sedan jag spelade här - var i den tredje världen kämpade du med Braev? Jag tror att jag har besökt centralkommandot i alla världar men aldrig hittat honom.
  • @Omega efter att ha vaknat 2 kristaller och sett Yulyana får du en ny Sidequest från honom, först slåss du mot Alternis i Edeas rum i Central Command, Yulyana berättar sedan för partiet att gå till Central White Magic Tower (där Mahzer behandlas) och det är där du slåss mot Braev, därefter ska du åka till den dolda byn, hitta Olivia och slåss mot Venus-systrarna (vilket förklarar varför de saknas också från början), då berättar han att du ska gå dit Norende var och du hittar Til och slåss mot slumpmässiga monster