Anonim

[Officiell video] Little Drummer Boy - Pentatonix

I avsnitt 11 säsong 2 av One Punch Man blir Garous högra öga rött och även håret gör det. Finns det ett officiellt namn för detta formulär?

Jag tror nog inte att han hade fått ett namn till sin nya personlighet. Jag har läst mangan och jag minns inte något nytt namn som gavs honom

Det här är bara en del av hur Garou blir mer och mer jackad när bågen fortskrider, men ändå fortsätter han att bli lastbil och bli starkare. Det är verkligen svårt att inte underskatta den rena nivån av överarbetad den här killen uppnår. Följande händer honom till exempel i kapitel 68 i webbkomikaren, och detta är efter att ha redan lidit många skador i föregående strider:

Hela bröstkorgen bryts av Darkshine, som ursprungligen antar att Garou dör av skadorna.

Det röda du hänvisar till är bara blod. Ett blodkärl har dykt upp i hans öga och han blöder så mycket att det har börjat mattas och fläckas i håret. Mer tydligt kommer du att märka att omedelbart före avslöjandet av hans röda hår och öga att han fortfarande har vitt hår, och sedan snabbt torkar händerna i håret. Han har haft mycket blod på händerna och armarna, blödde särskilt ur dem åtminstone sedan han avled Death Gatlings attack; vi ser också att han fortfarande spränger blod längs armarna när han kvadrerar mot Bang.

Animationen är lite vilseledande efter detta, eftersom du fortfarande ser ett långt skott av honom med vitt hår efter detta innan närbilden avslöjar, och det visar inte heller några färgförändringar medan han gör det. Jag tror att allt detta gjordes i syfte att den dramatiska avslöjandet var en dramatisk avslöjande. Det finns ingen annan anledning att torka händerna på håret än att överföra blod till håret, antingen strikt för en provisorisk rengöring av händerna eller, mer troligt, för att han vet att det tjänar till att få honom att verka mer monströs.

I webcomic slutar han med kapitel 82 en fullständig skräckfreak-show endast från stridsskadorna.

Och innan han ens löste sina strider med S-klassen eller började slåss mot Saitama.

Senare uppnår han vad som verkar vara legitima monsterliknande transformationer, men vid denna punkt i berättelsen, om manga / anime inte på allvar kommer att förändra hans progression, är allt du ser ackumuleringen av (allvarlig) stridsskada.

4
  • hmmmm Jag är inte säker på att hans röda hår bara är blod. Täckte blod bara hela hans hår rött? Hans ansikte och andra delar av kroppen bör vara helt täckta av blod om så är fallet. Om han efter den här striden håller håret rött kan det inte vara blod. Blod försvinner när du tvättar dig själv
  • @Pablo Du kommer att märka att precis innan du ser honom med rött hår har han fortfarande vitt hår och sedan kör händerna snabbt genom håret. Det flyttade blodet från hans händer till hans hår. Han hade mycket blod på händerna och armarna åtminstone sedan han avled Death Gatlings attack. Och du antar att han kommer att tvätta sig eller tvättas av någon annan.
  • Med detta sagt är animationen lite vilseledande, för en kort stund efter att ha gjort hands-in-hair-affärer har han fortfarande det vita håret. Det är inte förrän kameraskottet ändras till en närbild som den nya hårfärgen avslöjas. Jag tror att de bara ville spara det som en dramatisk avslöjning, även om det är lite konstigt i ordningsföljd.
  • 1 FYI, en nyare fråga Varför fick Garou orange hår? publicerades, och kanske det här svaret kanske passar bättre där istället för här.