Anonim

Naruto Online New Team Synergies

I bågen där Sasuke och Boruto reste till det förflutna nämndes att Sasuke tog bort minnena från alla, ja förutom Kurama. Glömde han verkligen bort den? eller Kurama behöll den hela tiden?

..Boruto avsnitt 136

Det finns inga bevis för att Sasuke också tog bort Kuramas minnen. så jag tror att Kurama vet allt.

Jag kommer bara ihåg första gången när Sasuke kom in i naruto.

Tenchi Bridge Reconnaissance Mission

Sasuke med sin aktiva Sharingan dök plötsligt upp i Narutos undermedvetna, vilket överraskade både Naruto och Nine-Tails. The Nine-Tails blev imponerad av Sasukes tillväxt och förmåga, men eftersom det konstaterades att Sasukes chakra liknade Madara Uchiha, undertryckte Sasuke utan ansträngning rävens återstående chakra med sin Sharingan. Trots att han blev ilskad chockad av att hans makt visade, drog Nine-Tails slutsatsen att detta kanske var det sista mötet med Sasuke, så det varnade honom för att inte döda Naruto, för han skulle bara sluta ångra det.

det betyder helt enkelt även om Sasuke försöker komma in i naruto och prata med karuma, kommer inte odjuret att lyssna eftersom karuma hatar människan och den människa han hatar mest är UCHIHA MADARA. Även i många senare avsnitt när naruto fick mycket kontroll över karuma. karuma brukade alltid försöka påverka naruto för att hata människa av vad de gjorde mot honom. han vill göra naruto som han själv. han försöker också få honom att komma ihåg Sasuke-svek varje gång. så det betyder att även karuma inte kan känna igen Sasuke.

2
  • Jag vill tro det också, men å andra sidan kan jag inte se Sasuke misslyckas med ett enkelt misstag.
  • @Shizukura Jag uppdaterar mitt svar ...

Kuramas chakra är djupt kopplat till Narutos chakra så jag tror att alla slags genjutsu som används på Naruto också kommer att påverka Kurama.

1
  • Serien har använt anslutningen för att komma till den motsatta slutsatsen. Det var en stor punkt i de aldrig-ensamma reglerna i de tidigare bågarna att en viktig anledning till den regeln var att det var väldigt lätt att bryta en genjutsu om någon annan cyklar helt enkelt sitt chakra genom dem; annars skickas du lätt med. Tailed beast-värdar är ett bekvämt 2-i-1-paket och kan i princip bryta varandra ur genjutsu, åtminstone om de är villiga och vetande. Vid ett tillfälle minns jag att Kurama specifikt bröt Naruto ur en, även om jag inte kommer ihåg när, så ... saltkorn.