Anonim

Kedon Slovis på hans hälsa, USC's bye vecka

I Punk Hazard Arc har Zoro en kamp med en logia som heter Monet. Hon hade snön snö ingen mi kraft. I denna kamp besegrade Zoro Monet som inte använde haki utan använde någon form av rädsla för ett djur.

Hur exakt besegrade zoro Monet med denna nya förmåga? Vad gör hans förmåga? Har vi sett samma förmåga som denna används av någon annan?

Om du tittar på Monets wiki-sida förklaras striden mycket tydligt där (betoning min).

Sanji, Tashigi och G-5 Marines anländer plötsligt till Biscuits Room medan Monet och Zoro duellerar. Marinsoldaterna komplimangerar Monets skönhet, får henne att rodna och gömmer henne rodnar med sina vingar och spänner benen, trots den allvarliga situationen. Efter att ha insett att de också försöker få barnen förvandlas Monet till sin demoniska kropp igen och attackerar marinorna av raseri och biter av en mariners axel. Tashigi skivar henne sedan med en Haki-genomsatt attack och skadar henne. Hon förklarar sedan att hon kommer att stanna och slåss mot Monet.

Medan Tashigi och Zoro argumenterar försöker Monet använda en smygattack på Tashigi och får överhanden på grund av sin hastighet. Efter att Tashigi lätt undviker sin "Snow Rabbits" -attack med Soru, väljer Monet att blinda henne med sin snöstorm och sänker sedan tänderna i Tashigis axel och försöker riva av den som hon gjorde mot en av marinorna. Men Tashigi tar tag i henne, vilket gör att hon inte kan riva av axeln. När Monet börjar bita hårdare på Tashigis axel skär Zoro den harpa i kinden och får henne att släppa Tashigi. Hon är först förvånad för att hon antog att Zoro aldrig skulle attackera kvinnor, men blir helt frusen av rädsla när hon ser svärdsmannen rusa mot henne. Monet skärs sedan vertikalt i hälften av Zoro. Zoro trängde emellertid inte in Haki i sin attack och lät Monet överleva. På grund av att han insett vad som skulle ha hänt om han använde Haki, lämnas hon dock livrädd till den punkt där hon knappast kan sätta ihop kroppen igen. När Zoro går bort lyckas Monet delvis reformera sig och försöker sticka honom i ryggen med sina isplockar, men Tashigi ger snabbt slutslag. Monet faller sedan till marken, besegrad.

Således för att svara på din fråga, Hur exakt besegrade Zoro Monet med denna nya förmåga?, det finns ingen ny förmåga / teknik som Zoro använde mot Monet. Det var bara Monet var övertygad om att Zoro inte skulle attackera kvinnor (eftersom han bara försvarade mot henne och inte attackerade när han försökte rädda Nami, Robin och Chopper). Men plötsligt, när hon ser honom attackera, är hon förvånad över att hon hade fel och vad som skulle ha hänt hade Zoro använde Haki i den attacken. Det lämnar henne i ett livrädd tillstånd så mycket att hon inte kan få tag på sig själv på ett tag.

4
  • har någon annan använt den här fruktansaken till nu?
  • @Sreepati - Inte som jag vet om. Jag följer faktiskt inte mangan. Jag tittar på anime och hittills har det inte förekommit några sådana incidenter i dem.
  • när luffy fick tjuren av duvval att fly, kommer det att betecknas som denna typ. även om det var haki, men djuret fruktade att han inte skulle vinna över honom.
  • @Sreepati - Nej som inte faller under denna kategori. Motobaro tänkte inte att Luffy inte skulle attackera det och allt. Luffy använde omedvetet sin Haoshoku Haki vilket skrämde Motobaro.

Zoro besegrade inte Monet. Attacken involverade ingen haki.

I enlighet med berättelsen skärs Monet först vertikalt i hälften av Zoro. Zoro trängde emellertid inte in Haki i sin attack och lät Monet överleva. Inse vad som skulle ha hänt om Zoro använt Haki, hon lämnas rädd till den punkt där hon knappt kunde sätta ihop kroppen igen.

När Zoro går bort lyckas Monet delvis reformera sig och försöker sticka honom i ryggen med sina isplockar, men Tashigi ger snabbt slutslag. Monet faller sedan till marken, besegrad. När den giftiga gasen börjar strömma in i Biscuits Room flyr Zoro och Tashigi och Monet är kvar.

Senare ser vi att hon lyckas fly till en annan del av anläggningen. Medan hon bland laboratoriets smulor, kontaktar hon Joker och ber om ursäkt för hennes misslyckande och kom till beslutet att sätta av det återstående vapnet för att förstöra hela ön och döda alla på den.