Anonim

De platser som har nämnts där man kan lära sig salvia är:

  1. Mount Myoboku
  2. Ryuuchi Cave
  3. Shikkotsu Forest

Jag är intresserad av att veta om det finns andra platser som är i nivå med dessa platser, till exempel en plats där en legendarisk händelse har inträffat. (Exempel: En plats för hök, kallad av Sasuke medan han kämpade mot Danzo).

0

Vi känna till att det finns andra typer av varelser, Gai kallade till en sköldpadda, Temrai kallade en väsande, och jag börjar inte ens prata om Pains Chikshodo.

Men när det gäller "hem" för de kallade varelserna har endast 3 bekräftats. De tre du listade.

  1. Mount Myoboku
  2. Ry chi Cave
  3. Shikkotsu Forest
5
  • Pains chikshodo-kallelse var döda djur infunderade med smärtans chakramottagare. de kallas från döda världen (eller vad det än är) med rinnegan.
  • @Sreepati: osannolikt. Om de tillkallade djuren är ungefär som kropparna från Rikudo no Jutsu, är det troligt att de kallas från någon form av kassaskåp, ett laboratorium eller något liknande. Djuren är döda kroppar genomsyrade av Yin-stavar.
  • i ett kanonepisod försökte de göra det ultimata kuchiyose-djuret i ett laboratorium på en ö. kanske från någon liknande ö eller något, antar jag.
  • @Sreepati: Jag kommer inte ihåg ett sådant avsnitt, kommer du ihåg vilket det var?
  • ja det fanns ett påfyllningsepisod. genom att de skapade ett djur som liknade en bebis eller något på en ö. kanske under narutos resa till Killer Bee Island.