Anonim

Roundtable Rival - Lindsey Stirling

Jag började titta på denna anime men slutade sluta webbläsaren utan att skriva ner den eftersom jag var tvungen att lämna och historiken rensades. Allt jag minns var att det var en pojke på gymnasiet som gick och berättade, och han sa något som: "Det var dagen min värld slutade." Som han sa det blev alla omkring honom till ljus och en jätte baby började äta de lätta människorna, och det fanns en jätte ansiktsboll. Det var en tjej med orange eller brunt hår med svärd som började slåss mot dem, men killen stoppade henne och hon var tvungen att klippa honom från axeln till höften för att attackera monsteret. Sedan, när hon hade klippt den jätte babyen och nästan dödat den, blev den till ett litet barn och flög iväg. Då började flickan prata med ett ljus nära henne eller något.

Vet någon vad denna anime är?

2
  • Shakugan nej Shana?
  • @ ABlindSniper- Jag svarade på din fråga. Om jag har rätt, glöm inte att markera som accepterad och rösta om du tyckte att det var användbart. :). Välkommen till Anime och Manga.SE!

Jag tror att anime du kanske beskriver är Shakugan no Shana. Jag är ganska säker på att det här är den anime som du beskriver eftersom det sker i avsnitt 1 om jag inte stämmer.

De två varelserna upptäcker att Yuji kan röra sig i Fuzetsu och drar av att han kan vara en mystiker. Nyfiken på sin identitet tog en av varelserna tag i Yuji och försökte sluka honom ... tills ett blad skar armarna rent av. När den gigantiska babydockan gråter av smärta, hittar Yuji en tjej med flammande röda ögon och hår som står framför honom. Snart konfronterar hon varelserna framför sig och besegrar de två nådelöst. Flickan med flammande röda ögon frågar snart om Yujis existens, och precis som de varelser hon besegrade antar en röst som hon kallar "Alastor" att han är en mystiker. Sedan attackerar hon en annan varelse; den här gången är det i form av en kvinna, och den varelsen identifierar spottande flickan med flammande rött hår och ögon som "Flame-haired Burning-eyed Flame Haze of Alastor, 'Flame of Heavens" ". När Flame Haze håller på att ge det sista slaget, går en förvirrad Yuji i vägen och attackeras istället av fienden. Lämnar utan något val slår Flame Haze sitt svärd och sliter ett stort avbrott från Yujis axel och skär av fiendens arm under processen. Chockad av attacken han får, faller Yuji till marken när en liten dockaliknande figur flyr från platsen.

(Sammanfattning av avsnitt 1 per wikia eftersom jag inte helt kunde komma ihåg vad som hände i avsnitt 1)

Yuji Sakai säger också detta citat "Det var dagen min värld slutade" som faktiskt var "Det var dagen min värld ... förändrades för alltid." som hände i slutet av avsnittet. (src)


Shakugan nej Shana

Även känd som Shana of the Burning Eyes

Synopsis

Han hade trott att hans normala dagar skulle vara för evigt, tills de plötsligt avslutades av ett möte med en tjej med rött hår och ögon. Han kallade henne Shana.

Inte långt efter att han gick på gymnasiet slutar Sakai Yujis normala dagar. Han ser något bisarrt på väg hem: människor är frysta i en konstig eld och ett monster som ser ut som en stor docka attackerar dem. Just när han är på väg att dödas, dyker en tjej i en mörk kappa med ett stort svärd upp och skär monsteret i hälften. Även om Yuji överlever det konstiga mötet informerar flickan honom om en ödslig sanning: "" Du "existerar inte längre."

Hon kallar sig en Flame Haze som jagar "Guze no Tomogara"; inkräktare från en annan värld. Hon förklarar för honom att han är en "fackla", en ersättning för Yuji vars "existens" redan har slukats. Hon berättade också för honom att han är en speciell fackla, "Mystes", som innehåller en värdefull föremål i den. När han tittar på bröstet ser han en svag flamma i sig själv, precis som hon sa.

Det är på detta sätt som hans eviga kamp vid sidan av flickan börjar.

Källa: AnimeNfo