Anonim

5 Christine Breese University of Metaphysical Sciences, Breeze

Jag förstod faktiskt inte varför Gilgamesh stannade kvar i den mänskliga världen. Vad jag förstår är att han rörde vid gralen, det är därför han förblir.

3
  • Eftersom han är en kung av kungar du FILTHY MONGREL: D
  • Jag tror att han fastnade bara för att han aldrig dödades och Kirei fortsatte att förse honom med mana så att de kunde göra ett system tillsammans i nästa graalkrig. Jag är säker på att en av våra många ödetektsexperter snart kommer att förklara alla de invecklade situationerna i situationen.
  • KORT version, han ville ha ett nytt skott mot Graalen, och det fanns ingen garanti att han skulle kallas igen för det femte kriget. Den falska prästen var nere med det, så de försökte.

Ursprungligen anges att tjänare hålls i världen av den heliga gralen. (Detta kommer upp i den goda änden av "Unlimited Blade Works", men jag antar att den här informationen kanske har dykt upp tidigare.) De behöver också en manatillförsel; notera också att tjänare som hade skilts från sina herrar i Öde / övernattning försvann inte omedelbart. I fallet med Gilgamesh var båda dessa villkor uppfyllda. Den heliga gralen fanns fortfarande kvar och Kotomine höll de föräldralösa från elden under kyrkan och använde dem som en manakälla.

I händelserna av Öde / övernattning, behölls också andra tjänare, även när graalen förstördes. I "Good End" på "Unlimited Blade Works" -rutten förblir Sabre i den mänskliga världen. Rin har levererat mana till henne och hon ber Shirou att hjälpa henne. På samma sätt, i "True End" av "Heaven's Feel", förblir Rider med Sakura även efter förstörelsen av Graalen; per wiki är detta möjligt eftersom Sakura har tillräckligt med manareserver på grund av sin koppling till Akasha.

Wikia ger också en förklaring av vad som hände med Gilgamesh i slutet av Öde noll. (Jag kan inte ge mycket mer kommentarer om detta, eftersom jag inte har följt serien nyligen.)

På grund av sin närhet blir Gilgamesh oskyddad och blir genomblöt av föroreningarna som spills från den heliga gralen. Han får en fysisk kropp, och eftersom han har inkarnerats i världen bestämmer han att det är dags att återigen förena världen under hans styre. Han fortsätter att följa Kotomine efter att kriget är över, och Kotomine ger honom energi dränerad från barn som är föräldralösa av elden för att upprätthålla sig själv. Han bestämmer sig för att vänta på nästa Holy Grail War för att rena mänskligheten, så han hämtar en dryck av tillfällig ungdom från sitt valv som minskar hans fysiska ålder och låter honom smidigt smälta in i samhället i tio år.

2
  • Om jag har fått något fel eller saknar något, vänligen kommentera, så kommer jag antingen att redigera eller ta bort mitt svar.
  • 2 Verkar bra för mig. Den sista delen är ganska viktig. Innehavet av en fysisk kropp sänker avsevärt hans energibehov, eftersom han inte längre behöver energi bara för att existera. Den ungdomliga formen minskade ytterligare sina energibehov. Tjänarna liknas vid extremt kraftfulla familjer i spelet, som kräver magisk energi som överstiger alla utom magiker. Rins två ändar påpekar detta: utan Sabre går hon med i Clock Tower; med henne gör hon inte för att hon är (1) alldeles för stort mål med en så fantastisk bekant och (2) oförmögen att använda mycket magi eftersom det går till Sabre.