Anonim

Musiklista - Perjalanan Kirito & Asuna (soundtrack AOV)

Det nämns flera gånger att Kazuto är Suguhas kusin, inte hennes bror. Nyckelkonversationen i fråga verkar dock innebära att förklaringen gjordes på plats. För mig verkade det som att det bästa alternativet var att Kazutos mamma kunde komma upp när Kazuto oväntat konfronterade henne; i verkligheten är han verkligen adopterad från okända föräldrar. Jag kunde inte hitta ett bra klipp av det, så här är klippet i en reaktionsvideo, som är tillräckligt nära: https://youtu.be/X8DD3tMzrsg?t=1239

Tidigare i s1 ep15 nämner Suguha att hon och Kazuto inte ser lika ut. För mig ingick det för att specifikt föreslå att de inte är relaterade.

Visserligen förlitar jag mig på den engelska dubbade versionen och jag har aldrig läst Manga, så jag hoppades att det fanns mer i originalkällorna.

Enligt de lätta romanerna är de kusiner.

Kirigaya Minetaka och Midori, man och hustrus eget barn, var Suguha, medan Kazuto var Midoris systers, detta innebar att han var barn till Suguhas moster. Hennes moster och hennes man lämnade, utan val, sitt enda barn, som inte ens var ett år gammalt, och dog i en olycka. Den allvarliga karaktären av de skador som de avslöjade slutade slutligen sitt liv och Midori lämnades att ta ansvar för Kazuto.
Det faktum berättades för Suguha av båda hennes föräldrar under vintern för två år sedan, runt den tiden, var Kazuto fångad i ett virtuellt verklighetsspel, med namnet «Sword Art Online». Suguha som redan hade fått en stor chock från händelsen var i ett grymt tillstånd av förvirring; hon åkte till Midori och frågade varför hon inte berättade för henne tidigare och varför hon var den enda som inte fick höra, och tog bort sin förvirring om Midori.

Lite tidigare står det att hans föräldrar blev förvånade när Kazuto frågade efter sina riktiga föräldrar så jag tycker det är osannolikt att de skulle ljuga för honom.

”... Till och med nu minns jag den händelsen som den hände igår. Den gången när Minetaka-san och jag tittade på en film i vardagsrummet och Kazuto sade plötsligt bakifrån, ”Snälla berätta om mina riktiga föräldrar”.
Suguha stirrade orörligt på Midoris charmiga läppar med mycket lätt rouge, ett lätt nostalgiskt bittert leende dyker upp på dem.
”Vid den tiden blev jag verkligen förvånad. Kazuto var bara tio år gammal. Till Suguha gick på gymnasiet ... det var en hemlighet som vi hade planerat att behålla i sju år till, men han fick reda på sina Juki Net's radera poster. ”

Båda utdragen är från prologen till den tredje ljusromanen Fairy Dance (översättningar av Baka-Tsuki).