Anonim

FNAF 3 LEAKED DLC ???

Särskilt i Spirited Away, Nausicaa of the Valley of the Wind, Princess Mononoke och Kiki's Delivery service, hur skildras de kvinnliga huvudpersonerna?

I alla filmerna som du listade visas de viktigaste kvinnliga huvudrollerna som mycket starka och uthålliga individer som inte är rädda för att ta saker i egna händer för att få saker gjort. Dessutom ses andra primära kvinnliga karaktärer som starka och fyller ofta traditionellt manliga roller.

Nausicaa av vindens dal

  • Nausicaa är villig att riskera att dö av sporer för att skydda Ohmu. Hon fungerar också som stadens ledare, praktiskt taget.

Prinsessan Mononoke

  • Prinsessan Mononoke är villig att offra sitt eget liv för skogens djur och vårdnadshavare. Bortsett från det, i Iron Town är alla arbetare kvinnor och de verkar ha på sig byxorna i sina relationer med sina män. Dessutom leds de av Lady Eboshi, en stark ledare som lyckas skydda Iron Town från arméer som önskar det järn de förädlar inom sina murar.

Kikis leveransservice

  • Kiki lämnar på egen hand, trots protester från sin familj, för att bevisa att hon är redo att bli en häxa. Även när hon möter motgångar som att inte ha en plats att sova eller ett sätt att betala för saker, möter hon dessa svårigheter med ett leende och är fast besluten att lösa saker utan att ringa sina föräldrar för hjälp.

Spirited Away

  • Chihiro, när hennes föräldrar förvandlas till grisar och får höra av alla att hon inte har något hopp om att träffa dem igen, vägrar att ge upp. Hon går så långt som att praktiskt taget öka stadens nuvarande etablering genom att befria Kohaku från Yubabas kontroll och till och med vända Yubabas egen ...son(?) mot henne. Dessutom är det värt att notera att hela staden drivs av Yubaba, en gammal häxa som håller alla sina anställda i linje.