Anonim

Dragon Ball Z Battle of Z Alla specialerbjudanden (Superattacker)

Death Death Wikia säger att ...

  1. Death Eraser kan återuppliva de människor som har dödats av lappen

  2. Death Eraser är en artefakt

I wikien står också om du skrev "dör av en tragisk olycka eller något", skulle personens sår eller förstörda kroppsdelar botas?

Vilket får mig att fråga vad som är gränserna för Death Eraser och om du skrev "begår självmord med pistol" och du använde Death Eraser för att återföra dem, skulle såren läka trots att de återfick liv?

Först och främst är The Death Eraser en plot-enhet exklusiv för mangapiloten.

Death Note innehåller en regel som säger att om ägaren till anteckningsboken använder Death Eraser för att radera namn i Death Note, kommer offren att återupplivas om de inte har kremerats.

Med detta sagt vet vi att minst en kropp behövs för detta

Taro Kagami erbjuds Death Eraser av Ryuk och får veta att han kan radera namnen i Death Note och offren kommer mirakulöst att återupplivas

Med hjälp av beskrivningen gör det på ett mirakulöst sätt lätt för dem att komma undan med nästan vad som helst. De är mirakulöst läkta eller lever mirakulöst som bara ett avskuren huvud.

Enkelt sagt, allt handlar om att det är ett mirakel.

1
  • 3 Jag vet aldrig om Death Eraser innan !!!!! tack för informationen ....... +1 till ditt svar

Jag tvivlar på att "Death Eraser" existerar (jag har faktiskt inte hittat referenser i någon plot av den officiella mangan / anime), eftersom Shikigami, som är de ursprungliga ägarna av anteckningarna, får den återstående mänskliga livslängden och lägger till den till sig själva. Något som kan återuppliva människor skulle i grunden förändra förslaget till Death Note, och sådant kunde inte tänkas av mangaka.

Jag kommer ihåg dig att wikia är en fan-made webbplats och referenser och påståenden är inte officiella eller korrekta.

4
  • Death Eraser är ganska riktigt okej.
  • 3 Death Eraser existerade, men bara i pilot manga. Det kom aldrig in i själva serien, så jag tvivlar på att begränsningarna utvecklades för mycket.
  • @Ken uppenbarligen kommer vi att träffa flera plothål för att räkna ut användningen av Death Eraser. Svaret ovan ligger under huvudplottet.
  • @ oncer12_shawn (se kommentar ovan)

"Dödsgummi" gjorde det bara så långt som piloten manga. Detta är förståeligt med tanke på att om det skulle ha gjort det till den faktiska serien skulle det ha orsakat stora motsättningar. Det faktum att dödsanteckningen någonsin existerar skulle motsäga existensen av "dödsradergummit" Om dödsanteckningen gjordes för att lägga till liv till en Shinigami än skulle dödsradergummit ta bort från Shinigamis livslängd? Det är förmodligen anledningen till att "dödsgummi" aldrig kom till den officiella serien: det skulle orsaka för många problem som måste bearbetas och förklaras. När allt förklarades skulle vi redan ha varit cirka 2 avsnitt i. Ingen skulle vilja se det innehållet. Så i det långa loppet skulle det vara den bästa lösningen att ta "death eraser" ur serien helt.