Anonim

Rio - Fly love - Romantisk bild - en liten gåva till dig.

I början av 2000 hyrde jag en animefilm från biblioteket. Filmen spelades in i en postapokalyptisk värld där det såg ut som maskiner dödade människor. Jag kommer ihåg att huvudpersonen talade om när han hade minnesförlust och han tittade i en spegel och slog den. Det kom blod från hans hand och han kommenterade det. Han hjälpte också ett par fem födelse i denna post-apokalyptiska värld mitt i filmen. Jag tror att nära slutet fanns en kvinna som var klädd i en tydlig klänning och de hade i princip sex i slutet av filmen. Jag kommer inte ihåg titeln för mitt liv och jag hoppades att någon vet vad jag pratar om.

Det första resultatet i en Google-sökning efter "anime post apocalyptic kill human amnesia" är:

A Wind Named Amnesia (1990)

Apokalypsen kom inte med en smäll, utan med ett gnäll. Tyst, svepte minnesvinden bort all mänsklighetens kunskap. Tusentals år av mänsklig civilisation försvann över natten när människor glömde hur man skulle använda verktygen för den moderna civilisationen: vem de var, hur man talade - allt. Teknik förfallna när mänskligheten reducerades till grottmännen.

Två år senare utforskar en ung man - mirakulöst omutbildad efter katastrofen - denna barbariska värld medan den förföljs av en obeveklig dödsmaskin. Han åtföljs av en ung mystisk kvinna som på något sätt sparas de förödande effekterna av minnesvinden.

  • Post-apokalyptisk värld där det såg ut som maskiner dödade människor Kontrollera.
  • Huvudpersonen hade minnesförlust Kontroll.
  • Huvudpersonen tittade i en spegel och slog den och blödde Kontrollera.
  • Nära slutet var det en kvinna och de hade i grund och botten sex Kontrollera.