Anonim

Nightcore - Sad Ibland (Alan Walker) ft. Huang Xiaoyun | Text

Tsukasa sa att om han och Senku skulle ha träffats för 3700 år sedan skulle de vara vänner. Hur är det vettigt? Tsukasa möter Senku eftersom han vill göra stenvärlden till en modern värld genom vetenskap. Men om han skulle ha levt för 3700 år sedan skulle han vara vän med Senku och enligt hans fantasi skulle han hjälpa Senku med sin vetenskap. Vilket är anledningen till att han motsätter sig Senku nu.

Varför sa Tsukasa att om han och Senku skulle ha träffats för 3700 år sedan skulle de vara vänner?

För 3700 år sedan var de vanliga människor utan någon möjlighet att ändra det stora planen. Men nu i denna stenvärld har de båda möjligheten och viljan att forma hur samhället kommer att utvecklas och de hamnade med motstridiga åsikter. Senku vill återställa saker till hur de var och Tsukasa vill skapa en värld utan materialistiska värden. Senku vill återuppliva alla medan Tsukasa bara vill ha dem som han anser vara bra människor.

Så vad Tsukasa säger är att han gillar Senku som en person, men att för att han nu som ambitioner att leva för kommer han att behöva bli av med någon som står i vägen (dvs. Senku) trots att det smärtar honom.