Anonim

Vad ska jag göra om kovid positiv asymptomatisk? Och hur kan man undvika sjukhusbesök? | Av Dr. Raza Shah

Under substitut Shinigami-bågen täcks det att både Ichigo och Ginjo är substitut Shinigami (Ginjo-var och före-substitut Shinigami). Hur blir man en substitut Shinigami, vad har den här titeln med sig och varför är Ginjo ingen logger innehavare av nämnda titel?

3
  • Som du kanske har lagt märke till att fixa ditt svar har hjälpt till att återfå röster, samma kan göras för din fråga, ett förslag kan vara genom att hänvisa till vilket avsnitt eller kapitel Substitut Shinigami som nämns. Eftersom du själv svarade kanske du kan skräddarsy din fråga efter ditt svar, dvs. "Vem är ersättare Shinigami och hur hittas de", detta behandlas redan i ditt svar
  • @ Memor-X Jag kunde ändra både titeln och kroppen för att bättre förmedla vad jag försökte få till. Tror du att det här fungerar bättre?
  • Kroppen är mycket bättre (du kan fortfarande passa den del om att dina vänner inte förstår begreppet). frågetiteln är enligt min mening lite lång än vad den behöver vara, kom ihåg att i frågan kan kroppen formulera en kort frågetitel. du nämner redan i din frågekropp om bågen och karaktärerna så att du förmodligen inte behöver dem i titeln, kanske något i stil med Vad betyder det när någon blir en "ersättare Shinigami". även om det bara är min åsikt, kanske vissa människor föredrar frågetiteln som den är

Enligt Bleach Wiki:

En ersättare Shinigami ( , shinigami daik ) är någon som blev Shinigami genom att erhålla en annan Shinigamis kraft, eller genom att genomgå en mycket svårare och mer riskfylld process för att förvandla sig själv till en .

Ginjo var den första ersättaren Shinigami som erkändes som sådan av Gotei 13. Ursprunget för hans krafter är okänt men enligt kapten Soi-Fong mördade han många shinigami för att få sina krafter.

Ichigo, å andra sidan, fick sina krafter från Rukia Kuchiki när hon gav honom en del av sin makt genom metoden att ge sin zanpakuto den nämnda makten och sticka Ichigo med den, för att skydda sin familj.

Om en suppleant Shinigami dyker upp, ger Soul Society Shinigami ett speciellt märke som de använder för att övervaka och begränsa ersättaren. Emellertid får suppleanten veta att det är en licens som ges till suppleanter som visar sig vara fördelaktiga för Soul Society för att låta dem göra sitt arbete och identifiera dem som en substitut. Märket varnar användaren om Hollows är i närheten via ett larmljud som bara kan höras av ägaren och objektet i sig bara är synligt för andra andligt medvetna varelser. Märket kan också tillåta själen att lämna kroppen.

Ichigo fick sitt märke efter att han åkte till SPOILER invadera Seireitei för att rädda Rukia från att mördas på grund av att hon gav makt till en människa. Gotei 13 såg den stora makt som Ichigo besatt och kände igen honom som en ersättare Shinigami så att de håller ett öga på honom och anropar honom i tider i nöd (Personlig åsikt som föregick ryggraden i resten av seriens plot).

Ginjo fick sitt märke av en liknande anledning, så att Gotei 13 kunde titta på hans handlingar (särskilt så att han inte skulle mörda mer Shinigami för att få makten) och att anropa honom i tider av nöd.SPOILER Med tiden insåg han det verkliga syftet med märket och kände sig förrådt, han försvann spårfritt från Gotei 13: s radar.

Källa: Bleach Wikia

4
  • 1 Det kan vara bättre om du redigerade ditt svar för att vara mer i dina egna ord snarare än en direkt kopia och klistra in från wiki och kanske utöka informationen som att jämföra hur märket fungerar med Soul Candy och Soul Pager eller hur någon erhåller ännu en Shinigamis makt
  • @ Memor-X Är det bättre?
  • Jag hade redigerat frågan för att bli lite bättre formaterad i mitt yttrande, jag vet inte vem Ginjo är men kanske lägger till anledningen till att han fick sin bade eftersom du säger varför Ichigo fick sin (The Gotei 13 såg den stora makten Ichigo besatt och erkänt honom som en substitut Shinigami, Ginjo fick sina krafter men mördade andra Shinigami så jag kan inte riktigt tänka varför han skulle ses på samma sätt som Ichigo)
  • @ Memor-X Ginjo är från ersättaren Shinigami-bågen som äger rum efter den falska Karakura Town-bågen, och jag lade till informationen.