Anonim

Meteorikarriären till Joe Rogan (Mini-Documentary)

Obito försökte kasta den med hjälp av det gudomliga trädets knopp och Ten Tails kraft.

Madara gjorde det genom att absorbera det gudomliga trädet och använda Rinne Sharingan.

Kaguya gjorde det bara genom att äta det gudomliga trädets chakrafrukt (som jag tror bara innehåller en bråkdel av Ten Tail's / Divine Tree's power).

Så vad fungerar bakom gjutningen av den oändliga Tsukuyomi?

5
  • Kom ihåg policyn för en fråga per inlägg. Du kan lägga upp din sidofråga som ett nytt inlägg.
  • OK förlåt ..... :)
  • För några dagar sedan svarade jag på en liknande fråga om du läser länkarna som låter dig hitta svar på dessa frågor. Jag tycker att du borde leta efter mer ...
  • lol, vilken tillfällighet, den frågan var också min men här frågar jag hur de tre av dem kan starta den oändliga tsukuyomi med olika metoder?
  • Tja, forskare har försökt undersöka det under lång tid nu. Mr.Jones från Crapland University publicerade nyligen en tidskrift där han beskriver hur det gick inte att casta den oändliga tsukuyomi. Snälla gå igenom det.

Oändlig Tsukoyomi i enklaste termer är en Genjutsu-gjutning genom att reflektera Sharingan från månens yta så att den som ser på månen faller under trollformeln.

Tobi förklarar för de fem Kage om denna jutsu. Att han behöver sin nuvarande kraft för att öka avsevärt så att hans Sharingan kan bli kapabel till en sådan prestation. Således beror jutsu Inifnite Tsukoyomi inte på hur den erforderliga kraftnivån uppnås, bara att användaren har så mycket kraft.

Därför tror Obito, Madara och Kaguya att de kan kasta det med olika metoder för att öka sitt chakra.

1
  • klappar Migoto desu.