Anonim

I Naruto-anime räddade Obito sasuke från Oonokis partikelnedmonteringsjutsu och skickade sedan Sasuke in i sin dimension. Han skickade också Karin in i dimensionen så att hon kunde läka Sasuke.

Obito gick sedan efter Danzo Shimura men då var han tvungen att slåss mot Danzos underordnade först (de köpte tillräckligt med tid för att Danzou kunde avtäta armen). Under striden mellan Obito och Danzous underordnade (Toruno Aburame och Fu Yamanaka). Obito sugade de två in i sin dimension. Men sasuke och Karin var redan i dimensionen vid den tiden.

Den här delen förvirrade mig verkligen för att Obito gick tillbaka till sin dimension men då var de enda människorna inne Sasuke och Karin. Jag trodde alltid att Obito's Kamui var kopplad till bara en dimension, men det faktum att de 2 av Danzous underordnade inte var någonstans att synas kompletterar inte.

Betyder detta att Obito kan använda Kamui i flera dimensioner? Om inte varför var de 2 av Danzos underordnade inte i samma dimension som sasuke och Karin, såg vi inte ens dem när Obito gick tillbaka in i dimensionen för att prata med Sasuke.

Nej.

Såvitt jag vet har Obito bara en dimension. Både Danzous underordnade och Sasuke, Karin var i samma dimension.

Du glömmer att Obito har en dimension under hans kontroll. En hel dimension. Inte ett rum. En dimension. Det är ett annat parallellt universum. Läs mer om dimensioner här: https://profmattstrassler.com/articles-and-posts/some- spekulativa-teoretiska idéer-för-the-lhc / extra-dimensioner / hur-letar-efter-tecken-av-extra-dimensioner / hur-stor-kan-en-extra-dimension-vara /

Danzous underordnade kan vara var som helst i Obitos dimension, kanske miljontals mil bort, så de skulle aldrig nå Sasuke och Karin.

Ja, han räddade Sasuke från att fastna i en av kaguyas-dimensionerna genom att öppna en portal för en sådan dimension

1
  • 1 Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.