Anonim

Battlefield Hardline: Trailer officiel de lancement

I anime visades det att Deidara var så fixerad på att döda Orochimaru själv, han attackerade också hänsynslöst Sasuke för att ha dödat (!) Orochimaru ...

Det visades att Deidara gick med i Akatsuki först efter att Orochimaru lämnade, så vad kan vara orsaken till hans önskan att döda Orochimaru själv? Sägs det någonstans i historien?

1
  • Jag kan inte minnas bra, men deidara fick nämna det under sin kamp mot sasuke. En sak är säkert diedara hatade Sharingan och Orchimaru är en av anledningarna till att han var tvungen att gå med i Akatsuki efter att ha besegrats Itachi.

Mer information om Deidara finns på denna länk:

När Deidaras bedrifter fängslade Akatsuki, skickades Itachi Uchiha, Kisame Hoshigaki och Sasori för att rekrytera honom. Deidara vägrade först men accepterar en utmaning från Itachi under förutsättning att Akatsuki lät honom vara om han vann. Deidara besegrades emellertid lätt av Itachis Sharingan och gick med motvillighet till organisationen. -> Kapitel 359.

Hans ego krossades sedan dess för att han erkände för sig själv att Sharingan var ett konstverk, Deidara bar en mördande avsky för Itachi och Sharingan under resten av sitt liv. Med tanke på att Itachi var en mer kraftfull motståndare tog Deidara steg under sin tid med Akatsuki för att hämnas på Itachi, som att träna vänster öga för att motverka genjutsu och ta fram medel för att skapa C4.

Sedan Itachi lätt besegrade Orochimaru ville Deidara också besegra honom för att visa upp och bevisa för Itachi att han är stark. Du kan säga, Itachi besegrade Orochimaru, då MÅSTE han besegra honom också.