Anonim

NUNS Generations - The Tale of Young Naruto (3 av 4)

I volym 1, kapitel 3: Hatake Kakashi, frågar Kakashi Naruto, Sasuke och Sakura vad de gillar, ogillar, vad deras drömmar för framtiden är och sådant. Först var det Naruto, han pratade om hur han gillar ramen, ogillar att vänta på att ramen ska laga mat, och hur han drömmer om att överträffa alla tidigare Hokages och till och med bli en själv. Sedan fanns det Sasuke. Han sa att han hade en dröm, eller för att bättre uttrycka det, en ambition. Hans klans uppståndelse. Och att döda en "viss man",

vilket var Itachi, hans äldre bror. Men så småningom dödade han honom, och än ändrade han sitt mål ... igen.

Min fråga är om att återställa sin klan fortfarande är hans dröm, eller har han bara glömt allt om det.

Han har bara en dotter med Sakura, och det verkar som att han inte planerar att få barn längre eftersom han mestadels är ute från byn på uppdrag. Så glömde han bort den drömmen eller insåg bara att det var nästan omöjligt att återställa en hel klan? Eller sa han det bara för att han ville hämnas?

2
  • Jag tror att det fortfarande pågår att återställa hans klan, eller åtminstone har han fortfarande en dotter som har en Sharingan. Så hans barnbarn borde också ha en Sharingan.
  • Jag tror, ​​för att bara ha återställt sin klan har han gått ut ur byn. ;) om du förstår vad jag menar.

Jag säger Sasukes dröm var hans önskan som barn. Han ville ha atmosfären i sin familj och sin klan igen, men som de flesta av oss, när han växte upp, slogs han av verkligheten och hade anpassat sig till vissa situationer. Han insåg också att hans önskan inte är möjlig, eller åtminstone kan han finna den lyckan när han uppnådde sina andra mål.

I slutet ville han till och med bli Hokage vilket innebär att skyddet av freden i byn har blivit hans högsta prioritet. Med tanke på den kraftfulla Uchiha-klanens historia, de olyckor som de hade beträffande deras ögon och de olyckor de förde till byn (Madara & Obito), tror jag att Sasuke bestämde sig för att inte följa den drömmen. Även om hans familj hamnade med Sharingan kommer de att vara shinobi för Konoha, titeln som Itachi var så stolt över att ha.