Anonim

Frihet i förlåtelse

Kizumonogatari är en film baserad på en berättelse med samma namn i Monogatari-serien lätt roman, som är en del av First Season tidigare Nisemonogatari. Jag kommer inte ens ihåg när det skulle sändas, förmodligen för två eller tre år sedan. Efter förseningen fortsatte de att producera andra berättelser i Monogatari-serien tycka om Monogatari-serien: andra säsongen, Hanamonogatari och Tsukimonogatari.

Varför skjöt de upp det så länge? Om det var på grund av produktionsfrågan, som Hanamonogatari, varför fortsatte de att producera en annan Monogatari-serien men inte Kizumonogatari?

0

Det råder ingen tvekan om populariteten i Monogatari-serien som fans klagar på Kizu, men eftersom det försenades av produktionen OCH Madoka Magikas enorma popularitet är det som troligen händer nu att Kizumonogatari sannolikt planeras släppas mot slutet av franchisefinalen, som en reflekterande fråga.

Ingen källa för information, bara en observation och uppskattning. Tsukimonogatari markerar början på slutet av serien, den sista bågen så det borde vara inom detta år som vi hör nyheter om det.

1
  • förmodligen det bästa och enda svaret jag har hört hittills