Anonim

Fåglar attackerade min drönare! Den bästa Dji Mavic-kraschen någonsin!

Jag ska vara ärlig, jag är inte ett fan av Anime. Men min dotter är det. Jag ville överraska henne med en anime-gåva. Lång historia kort, vi bor i Tyskland. Under ett tag nämnde hon en cool webbplats där man kan titta på anime för en månatlig prenumeration (i titel). Så efter ett tag gick jag och köpte ett premiummedlemskap. Men det verkar som om de flesta videoklippen inte är tillgängliga i Tyskland.

Detta är det meddelande jag ser (Attack på Titan fall):

Tyvärr, på grund av licensbegränsningar är videor inte tillgängliga i din region: Attack on Titan

Jag läste lite, och det här är verkligen dumt. Jag förväntar mig att ett betalt medlemskap kan se ett innehåll.

Vilka är mina alternativ?

Jag vet hur det känns. Upphovsrättsbegränsningar är dumma. De är komplexa och varierar från land till land. Upphovsrättsinnehavarna licensierade uppenbarligen bara Crunchyroll att sända denna show i vissa länder, Tyskland inte en av dem. Få återbetalning från Crunchyroll. Och prova Netflix. Attack på Titan är tillgänglig på Netflix Tyskland.

Varning

Jag tror att bara den första säsongen är tillgänglig på Netflix Tyskland. DVD är ett annat alternativ som är värt att titta på om din dotter vill titta på alla tillgängliga avsnitt.

2
  • 1 Kontrollera dock hur mycket av serien som finns på Netflix, men Storbritannien har bara säsong 1 av 3.
  • @ IG_42 Du har rätt. Det är en varning. Jag tror att det är samma sak med Netflix Tyskland. Jag gjorde ändå förslaget för att jag inte kunde tänka mig några andra juridiska kanaler i Tyskland att rekommendera till OP. Det kan finnas andra alternativ som jag inte är medveten om, men jag tyckte att Netflix var ett bra ställe att börja.

Det finns webbplatser som Funimation och AnimeLab att titta på. Eller försök att ändra din VPN för att kontrollera igen för att se om den är tillgänglig på Crunchroll.

1
  • 2 Välkommen till Anime.SE! Vi stöder inte piratkopiering här, så tillhandahåll inte länkar till piratwebbplatser.