Anonim

Mara

I anime-serien finns det flera typer av hybrider: konstgjorda halv-ghouls som Kaneki, biologiska half-ghouls som Eto och halv-människor som Arima. Hur ska de betygsättas i styrka jämfört med vanliga ghouls? Är de starkare, svagare eller har samma styrka? Står detta i serien?

1
  • Hej. Den som ställer in en nära omröstning, medan frågan verkar åsiktsbaserad, kan ett definitivt svar ges baserat på information från mangan och från verklig information. Som mangaläsare tror jag inte att svaren på denna fråga främst är opinionsbaserade :)

Biologiska halvhuler är extremt sällsynta. I alla fall,

  • i Tokyo Ghoul universum anses de vara en urban legend och deras styrka ska vara överlägsen jämfört med vanliga ghouls
  • För att nämna exempel på deras styrka var Eto en SSS-hastighet i hennes Uggla-form och S-hastighet utan hennes Uggla-form; Underground King förde krig mot mänskligheten, vilket ledde till skapandet av CCG och V;

Konstgjorda halv-ghouls är lika.

  • Om man tittar på listan över framgångsrika konstgjorda halvguler här kan man se det i mangan deras förmågor ligger långt över en normal ghoul
  • Även om det inte anges i mangan, tror jag att det som påverkar deras styrka är förmågan hos ghoulen som de var gjorda av (endast Rize och Eto användes av Kanou för att göra konstgjorda half-ghouls, som åtminstone var S-rate ghouls)

Halvmän uppväxt i den solbelysta trädgården

  • har högt utvecklade fysiska förmågor. Även om det inte utarbetas anser jag att deras styrka fortfarande är överlägsen normala ghouls som de flesta, om inte alla, var mycket framstående utredare (enligt deras medlemskap i Arima Squad)

Mot varandra skulle det vara svårt att rangordna hybrider eftersom det finns många saker att tänka på. Men även utan officiell information om deras led, styrkor etc. berättar biologin oss det hybrider har förbättrat eller ökat funktionen av biologiska egenskaper. (Heteros) Så det skulle vara säkert att säga det hybridghouls är överlägsna normala ghouls.