Anonim

Orochimaru - All Forms (Naruto, Naruto Shippuden, Naruto The Last, Naruto Gaiden, Boruto Movie)

Jag är inte säker på om jag har missat någonting tidigare, men Madara verkar inte betonas av varje attack.

Sasuke sticker ett svärd genom armen, men det här är inget problem.

Alla svansdjuren stöter på Madara med svansarna, och Madara undviker sig inte ens. Istället tankar han attacken som om det inte är någon stor sak.

Vad händer här? Hashiramas senjutsu borde bara göra så mycket, men det verkar som om Madara helt enkelt är osårlig, förutom lite blödning. Varför blir Madara inte skadad alls?

Är det vad vi kallar en plotsköld?

1
  • För att jag flippar fantastiskt!

Från kapitel 659,

Madara nämner att på grund av Hashiramas helande krafter kan han återhämta sig måste snabbare och tar nästan ingen skada.

Så det är inte bara Hashiramas senjutsu utan också hans helande krafter som har gjort Madara praktiskt taget oövervinnlig.

Även från samma kapitel:

Det är inte så att han inte skadas, utan att hans läkning är så snabb att all skada verkar inte ha någon effekt alls.

4
  • Här är vad jag inte får. Hashiramas helande krafter kommer från hans Senjutsu. Men Madara uppgav också att Hashiramas Senjutsu var en besvikelse för honom, eftersom han förväntade sig en stormakt. Om Hashiramas senjutsu är ett skämt för Madara, borde det inte låta honom leva under alla dessa brutala attacker. Jag antar att plotskölden här är hans herre över Senjutsu inom några sekunder efter att han stjäl den. Människor som Minato kunde inte ens lära sig det och Senjutsu tar lång tid att bemästra.
  • Jag antar att det andra som stör mig är att han tankade varje träff och sedan läkt allt efteråt. Hans läkning var inte omedelbart efter varje attack, utan snarare en en gång massiv läkning i kapitel 659. Hur kunde Madara upprätthålla slag efter slag i kapitlen före 659?
  • @krikara Madara är en större legend än Minato. Till och med för Minato var tanken på Madara som blev livlig hemsk. Kan du också hänvisa till det faktum att Hashiramas helande krafter kommer från hans senjutsu. Den andra punkten som jag skulle säga är att tiden mellan att han tankade alla attacker och han läker är mycket minimal. Det händer precis efter att han tar attacken från "svanspisken"
  • Han läkte egentligen bara en gång, i kapitel 659. Vi vet detta för att hans sår bleknade efter läkning. Enligt vad jag minns finns det inga väsentliga bevis som bevisar att han botade mellan attacker. När det gäller Senjutsu-delen använder Madara bara sin läkare efter att han tömt det specifika chakrat från Hashirama. Så läkning kanske inte är beroende av senjutsu i sig, men de (ökade) läkningskapaciteterna kom när han absorberade senjutsu-chakrat.

Som sagt är det inte som att han inte tar någon skada utan snarare att skadorna och läkning sker på sida vid sida. Madara var bara orolig för att han skulle ha svårt att manipulera det. Ändå, även om maktnivån kan vara ett skämt, är läkning läkning.

Sasuke lyckades sticka honom i armen men vid den tiden var Madara blind - kanske kunde han inte undvika i tid, eller kanske var han inte orolig för skadan. Dessutom gav detta honom också tid att prata med Sasuke och bjuda in honom till sin sida.

När det gäller den helande delen ser vi Madara bara efter attacken, inte under den, och han uttalade också tidigare att Hashirama inte behövde handtecken för att läka sina skador, och nu tillhör den makten honom. Han behöver inte koncentrera sig, han kan bara göra det omedvetet. Dessutom har Madara Susano för att skydda honom från fysiska attacker, så han behöver inte bilda den stora. Han kan bara bilda en liten sköld.

2
  • Okej, vi vet att Madara läker sig 659 eftersom vi kan se det visuellt (ånga upp och sår stängs). Hur vet vi nu att han läker mellan attacker som Sasukes svärd eller Gaaras sand? Det finns inga bilder så långt jag kan säga.
  • @krikara Ja, det finns inget visuellt på grund av vilket vi inte kan vara säkra på vad som hände, och vi vet att redan läkning kommer att äga rum. Vi ser hans läkning först 659, men vi bör också överväga nivån på attacken han mötte på grund av vilken det tog honom tid att läka helt. Även Madara kompletterar dessa attacker, det borde betyda att något kommer från honom.