Anonim

Cathy Dennis - Touch Me (All Night Long)

Varför är kung Deviluke i sin chibiform när Lala, Zastin, Nana och Momo (hans avkommor) har sina normala former? Jag trodde att det var för att han var på Deviluke-planeten, men även när han kom till jorden var han fortfarande på sin chibi-form. Var det någonsin förklarat i anime?

Enligt denna Wiki:

Lala säger att hans nuvarande utseende beror på att han använde för mycket makt under "Galaxy Unification Wars", som avskalade hans kropp.

Om jag minns rätt, Det var nämnts på anime av Lala.

1
  • Det nämndes, såg det bara nyligen.

Detta nämns i kapitel 127 i mangan1, där Lala påminde om den tid hon gick vilse när hon var liten, och hennes far (kung Deviluke) hittade henne. Vid den tiden bar kung Deviluke henne tillbaka till slottet, eftersom han fortfarande var i sin normala storlek. Först senare i Galaxy Unification War använde han för mycket av sin makt och hamnade krympt till storleken på ett litet barn.

1 Detta är under resan till planeten Mistletoe för att hitta ett botemedel mot Celine. Lala var utsatt för pollen och tappades av all sin fysiska kraft. Påminnelsen händer när hon bar Rito på ryggen.


Detta drag av Deviluke visas igen i kapitel 44 i To LOVE-Ru Darkness där Lala själv förvandlas till ett litet barns kropp efter att ha uttömt all sin makt för att skydda Rito från Golden Darkness's rampage.