Anonim

ÅTERINKARNATIONEN AV INDRA OCH ASURA! - Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 Story SLUT # 15

Har Reinkarnationen av Indra och Ashura upphört efter att Naruto och Sasuke slås? Eller kommer det att bli en ny reinkarnation av dem igen, letar du efter nya värdar?

6
  • Nästa cykel är naturligtvis Boruto och Sarada ~ När de gifter sig kommer de att sluta tusenåriga familjefeeder ~
  • @NamikazeSheena Cykeln fortsätter inte förrän Naruto och Sasuke dog.
  • @HappyFace Mandara och Sauske levde samtidigt.
  • @AnkitSharma Nej det var de inte. Madara var död när Sasuke föddes. Och det var så Indras reinkarnation ägde rum. Vad som verkligen hände var att Madara återupplivades av Kabuto med edo tensei-teknik. Hur edo tensei fungerar på indra - Ashura reinkarnation är jag inte säker på.
  • @NamikazeSheena Som "Happy Face" -användaren har nämnt kommer det inte att finnas en ny reinkarnation av Ashura och Indra förrän Naruto och Sasuke dör. Så det är uppenbart att Boruto och Sarada inte är Indra - Ashura-reinkarnation eftersom både Naruto och Sasuke fortfarande lever.

Jag trodde att det genom serien skulle förklaras, vad som hände för de nuvarande inkarnationerna Naruto och Sasuke, fram till slutet av serien.

Enligt Naruto wikia:

Reinkarnationscykeln börjar inte igen förrän båda de nuvarande reinkarnationerna har gått bort; bröderna skulle inte reinkarneras förrän Madaras död, som skulle inträffa årtionden efter Hashiramas.

Det står också högst upp på sidan: Naruto Uzumaki, den nuvarande reinkarnationen av Asura.

Det enda som skiljer sig från Naruto och Sasuke var att de inte hade samma slutsats, som tidigare reinkarnationer:

I slutändan lyckades Naruto åstadkomma vad alla tidigare reinkarnationer hade misslyckats med att göra: avsluta klyftan mellan de två raderna från de reinkarnerade bröderna. Naruto uppnådde detta efter att ha besegrat Sasuke, som äntligen accepterade Narutos ideal i slutet av deras kamp. Detta ledde till slutet på den bittra striden som varat i århundraden. Enligt Black Zetsu var Reinkarnationerna av Indra och Asura nästan alltid i konflikt med varandra och arbetade sällan tillsammans. Naruto och Sasuke är ett av undantagen, förutsatt att andra undantag har funnits under århundradena.

1
  • Enades, Naruto och sasuke föddes samtidigt inom några dagar, båda de första kända födda i varje gren efter att Madara officiellt dog. De cyklar kommer åtminstone att försöka starta om när de båda dör, men det kan sluta om inga fler uchiha har barn eller dör innan det, även om det är möjligt finns det andra grenar som också är lämpliga.

Denna fråga är svår att svara med säkerhet.

Baserat på Narutos ord före den sista striden med Sasuke skulle feiden avslutas efter den striden. (Kapitel 692, s 17)

Sasuke hävdar sedan att det "eviga ödet som visman om sex vägar som talas om [skulle] ta slut" om han dör. Sasuke dog inte, så "ödet" (reinkarnationscykeln) kan fortfarande leva. http://narutobase.net/manga/Naruto/698/18/

Eller kanske slutade Naruto det med att tvinga Sasuke att erkänna nederlag, något de andra reinkarnerna från Indra aldrig gjorde.
http://narutobase.net/manga/Naruto/698/17/

Baserat på vad som hände när Obito dog, finns det en själ och efterliv av något slag, så man kan argumentera för att, med "feiden" över, finns det inget behov av dem att reinkarneras igen, och de kunde äntligen gå vidare till det efterlivet .
(Kapitel 688, sidan 6)

Sammanfattningsvis tror jag inte att det finns ett definitivt svar. Du måste bara välja vad du ska tänka själv på den här.
(Kapitel och sidnummer från narutobase)

Jag skulle hävda att reinkarnationerna slutar med Naruto och Sasuke. Indora och Ashura reinkarnerade förmodligen för att de fortfarande inte hade avslutat sin fejd. Eftersom Naruto kunde avsluta brorens fejd, avslutade det förmodligen också cykeln av reinkarnationer. Med andra ord, bröderna påhittad genom deras reinkarnationer (Naruto och Sasuke), så de har ingen anledning att fortsätta reinkarnera igen.

Jag förutsäger inte eller ger inget direkt svar på ovanstående fråga, men jag säger att reinkarnationen kan äga rum igen inte för någon tvist mellan bröder som tidigare, utan för att utvidga släktträdet eller utvidga klanen och härstamning ... det kan nu bli en reinkarnation av bröder för att bevaka pappans sanna vilja ... och också att förnya en ny era med samarbete efter långa stridigheter ...

dessutom, i att besluta att göra pappas vilja från och med nu, kommer madara att vara fri från zetsus bedrägeri och mörker kommer inte att vara vägen ut för Sharingan men Hagoromos fulla krafter kan säkert förbättra Sharingan eller igen, ärligt samarbete mellan bröderna kan göra saker att springa smidigt (som hashirama-celler, svansdjurens chakra, hagoromos arv, etc)

därför att det finns olika klaner kan de två störningarna inkarneras som klanledare (madara, hashirama) ... och en ny historia dyker upp med deras samarbete ... och jag tror att det fortfarande finns några bossstrider ... kaguya nämnde att hon förföljdes av några tre våldsamma personer och att hon flydde till ninjavärlden där hon anlände redan hård och kraftfull ... det betyder därför att Madaras berättelse om vilken han var övertygad om att kaguya hade ätit en frukt och därmed hade chakra var fel !? !

jag tror att reinkarnationen är möjlig och kan vara lämplig i ett samarbete ... så madara indora kan uppskattas, hejdas och tackas för inkarnationsidén ... jag vet inte om det kommer att tråka eller det kommer fortfarande att vara intressant och har någon mening (eftersom tidigare chef nu går med skådespelare, vad händer nu?)

för att vara ärlig, om naruto och sasuke inkarnerar är i samarbete, med deras faktiska effektnivåer (tio svansar och rinnegan), kan jag inte tänka mig en hotande chefstrid mot dem ... även om de har effektnivån under ovan nämnda effektnivå, om inkarnerade av madara sasuke och naruto är i kollab, tror jag fortfarande att bossstrid har rensats i förväg

0