Anonim

Richard Tuffs: Tillväxten av spiralgalaxer över kosmisk tid

På Drum Island, efter att Chopper gick med i Mugiwaras besättning, och de lämnade, avfyrade Dr Kureha sakurapulver (jag glömde namnet på detta pulver) som Dr. Hiluluk skapade som en avskedspresent för Chopper.

Vid den tiden finns det en viss konversation mellan Dr. Kureha och Dalton. Dr Kureha frågade Dalton om han visste om Gol D. Roger.

Det verkar som att Dr Kureha kände Gol D. Roger, men hur visste hon om honom? Vad är förhållandet mellan Dr. Kureha och Gol D. Roger?

Jag kommer inte ihåg om detta någonsin förklaras i anime eller manga.

Kanske hade Roger besökt Kureha för att bota sin sjukdom innan han åkte till Crocus. Eller Roger kanske bara har räddat sin by / ö tillbaka på sina resor.

Jag är inte så säker på deras förhållande, men de är definitivt inte fiender eftersom Kureha log när han sa D lever fortfarande,

Som berättar för oss att hon vet om Will of D. och jag är säker på att människor som verkligen känner till det i OP-världen alltid är relaterade till Roger.

4
  • Vänligen stödja ditt svar med länkar till andra webbplatser. Vi letar efter faktiska svar snarare än opinionsbaserade. Yttranden bör läggas i kommentarer. Tack: 3
  • Jag kommer att redigera och lägga till källor senare. Jag skulle få sparken om jag hämtar källorna nu.
  • lol, du är på arbetsplatsen när du svarar på det här? Jag väntar på källan då
  • 3 Jag är en aktiv medlem i SE-samhället medan jag är uttråkad på jobbet :). Jag förstår kapitlet där Chopper precis lämnade Kureha och Dalton visade Luffy ville ha affisch. Det verkar som att jag måste bläddra igenom det senare.