Anonim

I väskan WoW Quest Suramar

Armbandet är tillverkat av sylt hemgjord. Det finns en guld, silver och andra utgåvor. Jag behöver silver eller det som är närmast den verkliga färgen. Jag behöver en webbplats som inte är japansk eller åtminstone skickas till Amerika. Tack.

Var också noga med att ange om de är slutsålda.

2
  • sylt hemgjord länk för dem som behöver det
  • Id som en länk som inte var på japanska och artikeln är inte slutsåld. Tack!

Efter att ha tittat lite på själva syltplatsen och många andra webbplatser som erbjuder armbandet. Som förresten kan bläddras på engelska med O så härlig google translate-motor till exempel. Jag fick reda på att de flesta av dem är slut i lager och markerade produkten som följande.

Släppdatum 2012 SS [släppobjekt för vår och sommar]

Varan är redan slutsåld och den är inte längre i produktion. Det blir inte tillgängligt igen för beställningar.

får mig att tro att det här är en special / begränsad utgåva samlarobjekt nu, som inte kan erhållas via onlinebutiker längre.

Troligtvis måste du hitta någon som redan äger en och vill sälja den om du verkligen vill ha ett original. Om du bara vill ha det på grund av hur det ser ut eller för ett cosplay, kan du troligen få en juvelerare i närheten av dig att återskapa det faktiska armbandet, varefter du antagligen bara behöver repa det själv. Om inte naturligtvis juveleraren också kan göra detta åt dig.