Anonim

Doflamingo träffar en medlem av världsregeringen (engelska sub)

Sanji dök upp i början av Dressrosa-bågen och kämpade med Doflamingo under en kort spännvidd.

Jag har emellertid inte sett honom i någon av de pågående Dressrosa-striderna (jag menar att han borde ha varit där för att besegra Doflamingos chefer eller familj).

Eller har jag missat något däremellan?

7
  • Jag kommer inte ihåg vart de gick men Sanji och andra gick vidare någonstans innan dressora slogs
  • Sanji tar antagligen lite te med Big Mom i Zou, eftersom hennes dotter är skyldiga stråhattarna efter Triller Bark
  • Vad?? dotter skuldsatta till stråhattarna ?? kan du ge länk mangalänk som stöder detta?
  • I kapitel 489 lutades det att Lola hänvisade till Big Mom. Det faktum att Lola kom från den nya världen, med henne mamma som en fantastisk pirat där, tror de flesta att hon hänvisade till Big Mom själv.
  • ohh kommer inte ihåg detta kapitel..men ja det finns tvivel om lolas mamma ... kan vänta på några fler kapitel .. tack @PeterRaeves

Just nu Sanji är mitt i kampen med Big Mom Pirates tillsammans med Nami, Chopper, Brook och Kinemons son Momonosuke. Sedan var de på väg till där Trafalgar's nakama skulle träffas vid Zou. Stora mammas pirater var efter Caesar som också var med dem. Han begärdes av Franky att inte tillåta de stora mammapiraterna nära Dressrosa eller annars kommer Tontattas ansträngningar att gå till spillo (det verkar dock inte vara tillräckligt logiskt för mig) och Sanji fick tillstånd att utplåna Big Mom Pirates eftersom Luffy redan har utmanat henne . Här är länken som visar Sanji-gruppen som åker till Zou.

Jag antar att i bakgrunden fortsätter striden.

Redigeringar och uppdateringar: Detta svar har tunga spoilers. Otakus som inte läser manga rekommenderas att inte läsa spoilern ...

Mangaen har slutfört Dressrosa-bågen! Och sedan i kapitel 795 verkar det som om Sanji och hans team har lämnat Big Mom Pirates, som visas:

Och från bakgrunden av mangan dyker det upp de har redan nått Zou. De flydde från Big Mom Pirates kanske för att de (Big Mom Pirates) skulle bevisa för mycket för Sanji och andra. (Det är ett antagande. Ingenting anges kanoniskt).

Sedan i kapitel 801 specificerade höjningen i Bounty of the Straw Hat-besättningen det Sanji var efterlyst levande!:

vilket kan antyda att Sanji är en viktig personal som regeringen behöver!

Nu säger det senaste kapitel 806 att Sanji inte är närvarande på Zou men i några problem! Här:

Eftersom Oda-Sensei är känd för sina klipphängare, bestämmer denna sista sida att Sanji på något sätt blev övermannad och tagit LEVANDE. Jack Pirate misstänks starkt ha tagit Sanji! Han kan ha tagit Sanji för några personliga vinster från marinisterna eller för att bli en Shichibukai (som hur Trafalgar Law gjorde som nämns i 6: e raden i 7: e stycket) eftersom Doflamingo inte längre är en Shichibukai och en plats är ledig! Dessa är bara mina HYPOTES och var Sanji för närvarande kan bara förklaras av Oda-Sensei i de närmaste kommande kapitlen!

2
  • Ditt svar verkar övertygande
  • 1 För närvarande i manga har strawhats och samurai nått zou men har ännu inte mött dem faktiskt. Även om det finns flera anspelningar att sanji redan är på zou efter att de delats upp i Dressrosa. Men striden med stor mamma och hur det visade sig är fortfarande ett mysterium tills Oda lägger ut mer kanoner

Kanske SANJI blev slagen av Jacks män eller någon form av starka killar och för honom till marijois eftersom det finns ett rykte om att Sanji är en son till en av dessa gorosei. önskad lista säger att sanji ska tas endast levande och i kapitel 806 tror namis tårar och ledsen är tänkt för sanjis förlust.

1
  • 3 Läs bara kapitel 806, Ja, den sista delen som Nami säger ledsen skapar spänning men jag tvivlar på att Sanji blev misshandlad av Jacks Men