Anonim

Vampiric Raid | En bisarr dag (LÄS DESC)

Från första kapitel till

Killi återställer nätverksgränssnittsgenen

hur lång tid tog det? År? Årtionden? Millenia?

Läsa skylla! du kan se olika scener där Killy skadas. Ibland innan du går in i viloläge för att återhämta sig och ibland efter att du har återhämtat dig kan du se scener "i första person" där nummer som visar offline-tid visas. Jag minns att dessa räknas i timmar och runt tiotusentals till hundratusentals. Så varje gång han nästan förstörs går det flera år.

Jag uppdaterar med sidreferenser och citat till allt jag säger när jag är hemma.

Hur som helst, det är subjektiv tid ur Killy-perspektivet: Han går in i en dimensionell rift när det gäller gravitationskraftgeneratorn, så han kan ha rest långt in i framtiden eller förflutet efter dessa kapitel. Det skulle vara svårt att veta, eftersom hans vänner och fiender alla är döda eller maskiner, och megastrukturen har inte många relatabla tidsmässiga referenser. Återigen kommer jag att kontrollera, men om jag inte tar fel, när jag rör mig inom megastrukturen med hissar går några av dem med hisnande hastigheter och närmar sig relativistiska figurer, och han tillbringar flera hundra timmar i dem.

TLDR: Från killyns synvinkel, räknar stillestånd, omkring årtusenden. Ur världsperspektivet: svårt att veta, men förmodligen ännu mer.

Ansvarsfriskrivning: Jag har bara läst och kan bara förstå engelska eller spanska översättningar. Om någon kan läsa en japansk första upplaga kan det skilja sig åt.