Anonim

あ わ の う た (あ わ の 歌) / ン イ YungYi

Kabuto använde Yamatos makt under kriget för att stärka Zetsu-armén. Kommer Yamato att räddas? Eller kommer Kabuto att döda honom efter att han har testat honom?

5
  • Jag vet inte om det finns något sätt att veta detta förrän mer av serien kommer ut. Vi kan inte se framtiden.
  • Om inte Kishi ger några tips eller minst visar om han fortfarande lever eller inte, kan det inte finnas något svar på det. Tyvärr blir det bara spekulationer om det kommer att finnas ett svar på detta.
  • exately ingenting har nämnts ännu om Yamatos status ..... men jag försökte svara på frågan baserat på hans nuvarande status ....... även om vi inte har några konkreta bevis för hans återkomst
  • Det finns viss osäkerhet med denna fråga, men delar av den kan också besvaras.
  • Varför stängdes detta? Denna typ av fråga är ämnet enligt denna meta.

Yamato styrdes av spiralzetsu (tobi) strax före den oändliga tsukuyomi. Eftersom Yamato och zetsu båda känner till träsläpp var deras krafter tillsammans tillräckliga för att stoppa den tredje Hokagen med "Sage Art Wood Release: True Multiple Thousand Hands".

Kapitel 677


Avsnitt 426



Redigera
Från det sista avsnittet av Naruto canon story, 479, ser vi att Yamato släpptes från den oändliga Tsukuyomi av Naruto och Sasuke. Därefter skars ned Gudsträdet, så spiralen zetsu som styrde Yamato sönderdelades.

Ja, han lever!

1
  • Och så är han inte död. Och Kabuto kommer inte att döda honom eftersom han vände sig till den goda sidan av Itachi.

Även om det inte avslöjas om Yamato är död eller inte, eller kommer han att räddas eller inte, nämnde det att han är suspenderad mittemot Hashiramas klon för framtida användning. Vi måste fortfarande vänta. Jag är optimistisk att han skulle komma tillbaka, eftersom han är en av seriens främsta karaktärer. Från Yamatos wiki-sida:

Kabuto flyr till bergskyrkogården där han och Tobi samlar information från Yamato om de allierade Shinobi-styrkorna. Kabuto studerar också Hashiramas DNA inom Yamato för att stärka White Zetsu Army. I stället för att döda Yamato när han har uppfyllt sin användbarhet, upphäver de honom mittemot Hashiramas klon för framtida användning.

Vid något tillfälle under kriget var hans kropp innesluten i Tobi och använde till synes Yamatos förändrade DNA för att stärka sin egen Wood Release. Efter att Madara Uchiha aktiverat sin oändliga Tsukuyomi, befriades Yamato inifrån Tobis kropp i ett medvetslöst tillstånd, eftersom han inte längre hade nytta av Tobi. Han fångades sedan genast i genjutsu.

1
  • Kanske bör detta svar uppdateras med hänvisning till den nya mangaserien (Naruto Gaiden).

Yamatos lever för på Boruto ses han spionera på Orochimaru när Naruto och Sasuke går för att konfrontera Orochimaru om Shin