Anonim

Avengers: Endgame - Ending Explained

Efter Hueco Mundo-bågen:

Ichigo har använt alla sina shinigami-krafter för att besegra Aizen så att han inte längre kommer att kunna se andar, inklusive hans shinigami-vänner.

.

De delar ett hjärtligt hejdå och tänker att de aldrig kommer att se varandra igen.

.

Men kunde inte shinigami komma på besök i gigai lätt? Jag är ganska säker på att Rukia hade en sak för Ichigo, så det är lite konstigt att hon inte skulle komma på besök alls under de 18 månaderna innan Ichigo

får tillbaka sina krafter (duh).

1
  • Det störde mig också. Rukia kunde också besöka Ichigos vänner och skapa en seance.

Vad är Rukia? En shinigami. Renji? En shinigami. Jag ska utesluta den andra Shinigami-stansen att de inte är så nära Ichigo.

Vad är Ichigo nu? Han var en Shinigami (suppleant), men efter att ha tappat sin makt är han det bara en normal människa.

Kommunicerar normal människa med Shinigami? Nej dom är inte tänkt att. Eftersom Ichigo är en normal människa efter att ha tappat sin makt, ska han och Rukia inte kommunicera med varandra. Visst att de kan kommunicera om Rukia bär en gigai, men att vara en Shinigami och en Kuchiki, valde Rukia att inte göra det. Renji är vice kapten, så han använder en gigai för att besöka Ichigo då och då skulle vara ett dåligt exempel för andra Shinigami. Det här är den första anledningen till att Shinigami och människan inte ska kommunicera med varandra.

En annan anledning är att den stora krisen Aizen "Gud" Sousuke under den tiden övervann främst på grund av Ichigos bidrag. Han var den som försvagade Aizen nog för att den tätande kido som Urahara skapade skulle fungera. Han har bidragit mer än tillräckligt i denna kamp. Så som veteran, nu när han tappade sin makt och med tanke på att han bara var 17 vid den tiden, är det helt förståeligt att Shinigami skulle vilja att Ichigo skulle äntligen ha ett lugnt liv som passar en människa.

Av dessa två skäl är det helt förståeligt att Rukia och Ichigo skilde sig där.

Glöm inte att de som tilldelats den mänskliga världen normalt inte sitter Shinigami. Renji är en sittande officer. Rukia var inte men hon blev befordrad strax efter. För att sittande officerare ska besöka människovärlden, skulle de behöva passera en viss grind där de skulle få en tätning applicerad på dem som skulle begränsa deras makt. Denna procedur kräver att de fyller i ett pappersarbete i förväg. Om de skulle använda detta av personligt skäl (besöka en vän) skulle människor ha ett dåligt intryck av dem och tro att de använder sin position för sina egna personliga behov (nepotism).

4
  • också, de är fortfarande Gotei 13-medlemmar, och så småningom är båda vice kapitaner, så de har skyldigheter att ta hand om. Det är inte omöjligt att Aizen lämnade många saker som behövde göras, och vi vet hur mycket papper en kapten och vice kapten behöver göra normalt.
  • Fan, det är en viss separering mellan Montague och Capulet. IchiRuka för alltid
  • Mannen är mer shinigami än någon annan, de flesta shinigamis vill ha ett handslag med den ultimata krigshjälten. Förklarar varför ingen stör honom, men att beröva världens räddare sina käraste vänner att inte ge något "dåligt intryck" ger verkligen ett dåligt intryck.
  • @Leonid Det är inte som att de skiljer sig för alltid. När Ichigo äntligen dör skulle han kunna återförenas med sina shinigami-vänner. Därför, medan han fortfarande är en levande människa, är det minsta Shinigami kan göra för killen att ge honom ett fridfullt människoliv.