Anonim

Call of Duty Modern Warfare Season One Refresh PS4

Förklarade ljusromanerna (eller manga) någonsin hur medicinsk personal kunde få de fångade spelarna från sina hem till sjukhuset utan att NerveGear stekade spelarna? Från animes beskrivning borde det ha varit omöjligt, eftersom NerveGear skulle ha dödat någon var fysiskt kopplad från spelet.

2
  • Bara för info, Svärdkonst online härstammar från den lätta romanen, inte från mangan, såvida du inte verkligen frågar om manga-anpassningen.
  • @AkiTanaka, tack för förtydligandet - Jag har inget emot ett svar från varken de ljusa romanerna eller mangan. Trodde att det kan vara ett tomthål, men hoppas hitta svar på något sätt.

NerveGear har ett batteri

Det har också ett batteri och internt minne för att lagra data från spelen. 30% av NerveGears vikt kommer från det interna batteriet.

Källa: NerveGear> Utseende

enligt citatet avslöjades detta i Volym 1 kapitel 3 i Light Novel

Kirito påpekar också detta i det första avsnittet när Kayaba vänder sig till spelarna i Town of Beginnings om början på Death Game

När Klein uttryckte sin tvivel om situationen, bekräftade Kirito att NerveGears signaler i huvudsak fungerade som mikrovågor, så det var verkligen troligt för dem att orsaka dödlig hjärnskada om säkerheten inaktiverades. Kirito förklarade också att hjälmen hade ett internt batteri, vilket gjorde Kleins förslag att koppla bort den från dess strömkälla meningslös.

Källa: Sword Art Online Episode 01> Plot (7th Paragraph)

Klein: Vad pratar den killen om att han måste vara nötter. Rätt Kirito?
Kirito: Han har rätt att sändarens signaler fungerar precis som mikrovågor. Om säkerheten stängdes av kunde den steka en hjärna.
Klein: Sedan, om vi bryter strömmen
Kirito: Nej, NerveGear har ett internt batteri.

Källa: Sword Art Online avsnitt 1 Animebreakdown.com

och som Kayaba nämner hade det redan skett dödsfall på grund av att människor försökte ta bort NerveGear trots hans varningar. så antingen läkare fick reda på batteriet eller så hade Kayaba sagt till dem för att se till att spelarna inte bara började dö

3
  • Hölls nätverksanslutningen på något sätt under transport till sjukhuset?
  • 2 @ JW8 Nej, senare i den första volymen förklaras hur spelarna under de första veckorna i spelet skulle uppleva ett visst urkopplingsvisuellt under ett par timmar, i den tid det tog deras kroppar att flyttas till sjukhuset. Detta var möjligt, eftersom Kayaba tillät spelare att kopplas bort från nätverket i högst två timmar (som förklaras i samma Light Novel-kapitel ovan).
  • @TUSF, tack! Det klargör den punkten - anime gjorde det inte uttryckligen klart att Kayaba tillät användare att kopplas bort från nätverket tillfälligt.