Anonim

Den kraftfulla tjejen som förstörde underjordens ande - nigerianska kristna filmer 2019 Mount

Just nu i Naruto-universum är Koharu Utatane och Homura Mitokado medlemmar i Konoha Council.

De gick med i rådet efter att Hiruzen blev The Third Hokage. Enligt naruto Wiki:

När Hiruzen blev den tredje Hokagen blev Homura och Koharu hans rådsmedlemmar. Med sina år av erfarenhet och kunskap och deras oändliga ansträngningar för att göra Konohagakure till en bättre plats, fick de så småningom liknande respekt och social status som Hokage själv.

Men det är känt att innan dess är de medlem i Team Tobirama, som också inkluderade Sarutobi Hizuren och Tobirama själv. De kämpade tillsammans under det första Shinobi-kriget. Så under den här tiden kunde deras makt jämföras med Hiruzen?

Så, hur starka är de nu? Har de någonsin slåss igen efter att teamet Tobirama upplöstes?

3
  • De kan ha en massa Sharingans och Hashiramas celler i sina armar, lol. Men på allvar ser det inte troligt ut att Kishimoto har någon ytterligare roll för dem i berättelsen. Bra fråga dock.
  • Faktiskt en bra fråga men jag tror ingenting från mangan förklarade eller nämnde något om deras förmågor. Svaren kan bara vara spekulationer.
  • De är kraftfulla politiskt men har ingen inverkan på striderna.

Båda utbildades tillsammans med Hiruzen (den tredje hokagen) av den första och andra Hokage (Hashirama och Tobirama) så vi kan anta att de är ganska kraftfulla med tanke på att de också deltog i det första Shinobi-kriget. Från och med nu visades de inte alls i strid, inte när Kyubi attackerade byn eller inte när Pain utrotade byn. Jag tror att det är säkert att anta att de har teknisk skicklighet och erfarenhet som de har fått genom åren men eftersom de till skillnad från lady Chiyo inte använder dockor eller något annat verktyg för att hjälpa dem i strid, de är ganska mycket från golvet.

De är förmodligen ganska kraftfulla, men det verkar osannolikt att de ens skulle vara lika mäktiga som Danzo var, och just nu jämfört med den gudliknande kraften från Naruto, Sasuke, Hokages, Sage och hans mamma, är deras makt troligen i princip obetydlig.