Anonim

Jon Stevens of The Dead Daisies \ "Fly \" (From \ "Planes \") - Officiell video

Jag såg en halv anime-film för länge sedan och måste identifiera den så att jag kan fånga det hela. Det här skulle ha varit från 90-talet, möjligen mycket sent på sci-fi-kanalen.

Enligt vad jag kan minnas får en lång, mycket stark (möjligen genetiskt modifierad) manlig karaktär kontroll över en helt massiv mech. Han släpper ut en uppsättning missiler med mekaniken som släpper ut en kemikalie som ger ner ett stort antal människor på några sekunder. Huvudpersonerna flyger i en stråle rakt in i cockpit på mech. Huvudpersonen är ett manligt, svart hår, mitten av tjugoårsåldern med ett bandage runt ögonen, blind. Det finns en kvinnlig karaktär, hon är mitten av tjugoårsåldern, har långt blått hår, av vilka två tendrils verkar trycka på huvudpersonerna för att dela hennes syn med telepatiskt, eftersom de också verkar flyta. Jag tror också att det var en gammal man i cockpit med dem.

Antagonisten tankar i grunden en kamp med dem, ignorerar flera slag och attacker. Så småningom bryter hjälten nacken. När de tror att de har besegrat honom, dyker han tillbaka halsen på plats. Han besegras äntligen när hjälten skjuter honom i huvudet med hjälp. Slutet är den gigantiska roboten som försvinner, och kvinnan med blått hår framträder naken i vildmarken, där ytterligare två barn med samma flytande hårsaker upptäcker henne.

Jag skulle gärna hitta det, gör mig galen och jag har letat i åratal.

1
  • Kontrollerade du om det är mazinger z?

Jag är nästan säker på att detta är OAV Super Dimension Century Orguss 02 från 1993

Detaljer flyr mig, men det finns verkligen en gigantisk meka nära slutet som protoagnisterna behövde sluta. Hjälten skadades och kunde inte se, så hans vän (den ovannämnda blåhåriga flickan) hjälpte honom att se genom att länka honom till hennes ögon med hjälp av tendrils som kommer ut ur hennes huvud. Det är hon i blicken nedan: