Anonim

N 번방

Jag undrade om någon vet var jag kan se alla Kamisama Kiss-avsnitt online i antingen engelska sub eller dub?

Jag är ganska säker på att anime består av två säsonger och sedan 7 OVA-avsnitt?

Snälla, jag älskar verkligen denna anime, någon snälla hjälp mig!

1
  • Välkommen till Anime & Manga Stack Exchange. Observera att den här webbplatsen inte accepterar piratkopiering, så vi tillhandahåller endast lagliga och officiella webbplatser om de finns. Observera dock att dessa webbplatser vanligtvis är geografiskt blockerade (landsbegränsning) på grund av själva licensvillkoren

Kamisama Kiss har licensierats för streaming av Funimation Entertainment.

  • Hulu strömmar 25 avsnitt (säsong 1 och 2) i Engelska dubbad och Engelska subbed med japanskt ljud.

  • Funimation Channel (Endast USA) strömmar 25 avsnitt (säsong 1 och 2) i Engelska dubbad och Engelska subbed med japanskt ljud.

OVA verkar inte vara licensierade, så det finns inget sätt att titta på det på engelska sub / dub lagligt.

3
  • Det verkar inte som att Crunchyroll faktiskt har det, bara en sida som anger att det är geografiskt blockerat (jag kunde inte hitta någon information om att någon skulle kunna se det för närvarande); den finns i både sub och dub på Hulu, men förutom Funimation.
  • @AllisonC tack för heads-up, det finns en direktlänk till avsnitt 1 på Crunchyroll, även om kommentarerna säger att det inte finns på engelska undertexter.
  • Intressant, på min arbetsdator får jag ett fel (specifikt för Crunchyroll baserat på den ven-pop-ikonografi som används), snarare än en faktisk video. Min misstanke är att CR tidigare hade det (jag minns vagt att det var tillgängligt att titta på, även om det inte fångade min uppmärksamhet vid den tiden) men förlorade åtminstone en del av licensieringen när de delades med Funimation.