Anonim

SOS Bros React - Assassination Classroom säsong 1 avsnitt 10 - Assassin x Assassin!

I sin tidigare transformationsform hade Koro-sensei en humanoid och vitfärgad kropp.

Men senare hade hans kropp genomgått en drastisk förändring och hans kropp blev som en bläckfisk med ett stort smiley-ansikte.

Varför förvandlades hans kropp? Och kunde han återgå till sin humanoid-tentakelliknande kropp?

Medan han var i laboratoriet blev hans kropp långsamt nästan helt gjord av tentakelceller när experimenten utfördes. Om du tittar på andra tentakelskjutande människor som Itona och Kayano blir deras lemmar inte tentaklar normalt. Detta visar att även om han fortfarande behöll ett mest mänskligt utseende, var det mesta av hans kropp redan tentaklar strax före hans flykt (kapitel 138)

När han flydde förlorade hans kropp de flesta av sina mänskliga egenskaper och fick utseendet att vara fulla tentakler (fortfarande 138) och förklarade att tentaklerna påverkas av värdens känslor. Han genomgick en grotesk transformation eftersom han kände att han gav upp sin mänsklighet och blev ett monster.

Slutligen inträffade hans omvandling till gult efter att han flydde 140, under jorden. Denna älskvärda gula form var på grund av hans emotionella förändring. Han ville vara älskvärd och han var glad (vilket framgår av leendet och den gula färgen). Han såg sig själv inte som en mordmördare eller som en mördarmaskin utan som en lycklig älskvärd lärare, så tentaklerna skiftade för att passa dessa tankar,

Så baserat på vad vi vet om tentaklerna har Korosenseis kropp förmågan att återgå till sin mänskliga framträdande form. Tentaklarna har visat sig simulera en människokropp tidigare, och de kan ha vilken form som helst. Denna transformation är dock baserad på ett emotionellt tillstånd. Det betyder att användaren måste känna eller tro att de är den människa de ser ut som. Korosensei kan inte göra detta för att han inte längre ser sig själv som mannen som var världens största mördare.