Anonim

Rakiyatane - Kimi Ga Suki Da To Sakebitai

I början av mangan var Rukawa redan en legend och utmanare för "No. 1 High School Ace", men han anmälde sig till den extremt svaga Shohoku, som då bara hade Akagi som en stark spelare.

Varför gick han med i ett så svagt lag, när han kunde ha haft sina stora skolor? Man skulle initialt kunna tro att han skulle riskera att bli överskuggad i ett starkt lag, till exempel av Sendoh om han skulle gå med i Ryonan. Vi vet dock senare i berättelsen att han hade väldigt höga ambitioner - till och med att komma in i NBA - och med ett sådant mål skulle det inte spela någon roll om han var esset i ett enda lag eller inte, eftersom han var tvungen att överträffa alla de andra essen.

Gav Rukawa någon indikation på varför han särskilt valde Shohoku? Var det helt enkelt för att han som tonåring gjorde dåliga val? Var det något speciellt med Shohoku som jag saknade? Kom ambitionen senare när karaktären utvecklades? Eller var det meningsfullt ur Rukawas perspektiv?

En bild säger mer än tusen ord...

Detta är från sidan 12, kapitel 150.

bra för mig .. det stod redan i den senare delen av avsnitten .. när Shohoku mötte Ryonan för striden om 2: a plats ... tränare Taoka kom ihåg när han först bjöd in Rukawa till sitt lag vägrar han för att han vill delta i shohoku högt och den enkla anledningen till varför är det ... DET ÄR NÄR ...