Anonim

11 Undying Worm & Unchenchable Fire-Misunderstood Texts on the State of the Dead 3abn

I Bleach representerar Soul Society den här typen av himmel där själar skickas av Shinigamis (mestadels från jorden?). Men en gång i Soul Society är en själ odödlig? Kan de dö? Och i så fall, vad händer? Skickas en till ... Hueco Mundo?

Från Bleach Wiki:

Human World and Soul Society är parallella med varandra och är två sidor av samma mynt. Familjer åtskilda av döden återförenas sällan i Soul Society om de inte anländer till Soul Society tillsammans. Människor bor inbäddat tillsammans som en familj av främlingar. Man blir aldrig hungrig (om hon eller han inte har andliga krafter) och åldrandet saktas till i stor utsträckning, med en livslängd på 2000 eller fler år som inte är okänd, även om sådana åldrar är begränsade till Shinigami eller andra Soul Society-invånare med hög andlig kraft.

och för att svara på din fråga,

En själ som dör i Soul Society reinkarneras på jorden som en ny människa utan tidigare minnen.

Redigera: Men med tanke på den enorma skillnaden i livslängd bör Soul Society ackumulera själar och Human World bör ta slut på själar ...

själar kan "undkomma" denna cykel genom att förvandlas till håligheter och gå in i Hueco Mundo (eller gud vet vilka nya världar Bleach kommer att komma med). Själar kan utrotas permanent av Quincy:

Quincy slocknar helt Hollows. Således kommer själarna som kommer till den mänskliga världen inte tillbaka till Soul Society och därför skulle själarna bara öka på den mänskliga världens sida. Menande, den mänskliga världen blir tung i själar som får Soul Society att sprida sig över i den; blanda liv och död. Det ultimata resultatet skulle vara världens ände.

10
  • 2 Så vad skulle hända med Ichigo om han dog strax efter att han vände sig för att slå igenom? Vid den tiden var han inte människa eller ande.
  • 2 Är inte en skördare bara en ande med större andliga krafter?
  • Du kanske undrade om "död" för andar är densamma om de inte finns i Soul Society, vilket är fallet för Ichigo när han blev en Reaper. Svaret beror sedan på vilka "kontrollförfaranden" Soul Society har för andarnas reinkarnation. Men om Ichigo ätits av en ihålig, skulle hans själ stanna kvar i den ihåliga tills den renades.
  • @ArturiaPendragon: Egentligen, om jag minns rätt, blir ett Plus ätit av en ihålig omedelbart en ihålig. Fungerar det inte samma sak för Shinigami?
  • 1 "Redigera: Men med tanke på den enorma skillnaden i livslängd borde det finnas en liknande skillnad mellan födelsetalen i Soul Society och Human World ..." skulle inte souls samhällets födelsetal = jordens dödsnivåer? Om livslängden är 2000 år skulle det bara finnas ~ 25 gånger fler själar i själssamhället.