Anonim

DmC Devil May Cry Battle Movie

Så Naruto har redan Asuras chakra, och Sasuke har Indras chakra.
Har Sage of Six Paths gett dem sitt eget chakra?
Eller gav han Indras chakra till Naruto och Asuras chakra till Sasuke som smälte samman för att göra sitt eget?

Wiki säger bara att Hagoromo gav Naruto Six Paths Yang Power och gav Sasuke Six Paths Yin Power. Det är inte chakrat specifikt, utan snarare en teknik. Även om det var en del chakraöverföring involverad.

Hamura, Hagoromos bror, hade bara Six Paths Yin Power och Hagoromos barn hade inte heller. Indra hade frigjort Yin och Asura hade släppt Yang men de hade inget liknande den kraft som Hagoromo gav Naruto och Sasuke. Jag vet att du inte hävdade att Asura och Indra hade dessa krafter men jag säger bara att dessa två krafter som Naruto och Sasuke fick inte är i samma sammanhang som deras reinkarnerade kraft. Hagoromo gav dem dessa krafter för att de är Asura och Indra reinkarnerade men makten utvecklades inte i dem på grund av detta, det gavs dem hela av Hagoromo.

Den "sammansmältning" av chakra du nämnde demonstrerades bara i Sasukes vänstra EMS som förvandlades till en Rinnegan, men jag är inte säker på om blandning av chakra eller helt enkelt för att han fick halva Hagoromos kraft, så han får halva ögonen förvandlas till Rinnegan . Denna sista del är dock mycket spekulativ.

Ja och nej de hade makten hagoramo otsutsuki (salvia med sex vägar) hjälpte dem bara att utnyttja den. De hade makten för att hashirama senju och madara uchiha var reinkarnation av idura och ashura och naruto och sauske är hashirama och madaras ättlingar som gläder sig åt låsa upp den så på ett sätt spelade salvia och idura och ashuras chakra någon roll

Sättet jag förstod Six Paths-krafterna är att Hagoromo rörde upp Indra och Ashuras chakra och tog dem i spetsen och stärkte de krafter Naruto och Sasuke redan hade (bevisas av Sasukes förbättrade Susanoo som kan kallas på ett ögonblick, ingen scen-by -stadieutveckling behövs och Naruto förbättrade till löjliga fysiska styrka).

Sedan gav han dem båda de fulla krafterna Indra och Ashura hade potential för, Six Path Sage Mode för Naruto och den unika Rinnegan från Sasuke, som om han gav Ashura SPSM tidigare för att det var vad han hade kapacitet för men han gjorde inte gör detsamma för Indra, vilket var orsaken till klyftan mellan dem.

Till slut gav Hagoromo dem Yin- och Yang-sälarna och alla kopplade förmågor (som Narutos omedelbara helande kraft och Rikudo: Chibaku Tensei-sigill).

Det är min förståelse för det.

Svaret på din fråga är "ja".

Faktum kvarstår att, som visman sa, både Asuras och Indras chakran var begåvade till dem av vismannen. Jag är inte säker på vilken episod detta var, men precis före den slutliga konfrontationen mellan Naruto och Sasuke säger Hangomoro något i stil med "ursprungligen gav jag en (Asura) all makt och de hade konflikt. Den här gången gav jag båda dem lika makt, och det finns fortfarande konflikt, "och ber Naruto att äntligen lösa konfrontationen mellan brödernas reinkarnationer.

3
  • så Naruto och Sasuke fick chakra från de andra två halvorna?
  • Om du menar de andra två halvorna som i Asura och Indra, så ja, de fick en variation av det chakrat, men det passade specifikt för dem. Naruto fick ett litet chakra från hela Bijuu (att kontrollera Bijuu var en specialitet från Senju-klanen som härstammade från Asura), och Sasuke fick den avancerade mangekyo Sharingan (variation av Sharingan som härstammade från Indra).
  • 1 och sedan sex banor gav Naruto lite av Indras chakra att smälta med sin egen och ge honom visman sanning efter bollar och levitation och han gav Sasuke lite av Ashuras chakra att smälta med sin egen för att ge honom visman ögon (rinnegan) ..rätt?