Anonim

Familj, vänner sörjer Pico Rivera farfar dödad av misstag av Sheriff

Förutom anledningen till att universiteten är dold som en plot-enhet, finns det något i universum som anledningen till att människor inte vet att Naruto är den 4: e Hokages son?

Minato var ju gift med Uzumaki Kushina. Hon måste ha varit gravid ett tag innan hennes och Minatos död. Att vara hustru till 4: e Hokage måste hon ha varit, åtminstone till viss del, en kändisfigur. Alla skulle ha vetat att hon var gravid. Hon måste ha haft en bra babybump i minst ett par månader innan hennes död. Strax efter hennes död vandrade det plötsligt ett nyfött barn vid namn Uzumaki Naruto (som råkar ha en slående likhet med den fjärde, vilket blir mer och mer uppenbart när han åldras), och ingen gjorde kopplingen de var relaterade till?

Plötsligt föräldralösa lämnades Naruto att växa upp utan att veta någonting om sina föräldrar och fick bara sin mors efternamn eftersom den tredje Hokagen trodde att det var bäst att ingen visste att han var släkt med den fjärde Hokagen.

Jag vet att den tredje gömde sin relation till den fjärde, men att bara använda den fjärde fruens efternamn verkar inte som att det skulle vara mycket effektivt. Var det verkligen allt som krävdes för att lura bara över ALLA? Finns det någon annan förklaring till Narutos anonymitet?

7
  • Spekulation, nio tailed rävinvasioner var ett fullskaligt krig och Naruto var sannolikt inte den enda föräldralösa (Iruka). Människor förväntar sig vad de vill se. En son till Hokage är som en kändis (Konahamaru - ärade barnbarn) och behandlas bra i byn. Folk skulle anta att alla dog tillsammans, 4: e Hokage, Kushina och 3: e fru också. Medan Naruto skulle vara gömd bland andra föräldralösa förmodligen en son till en flykting (byn Uzumaki finns inte längre). Vad jag säger är att det är som Supermans glasögon, människor har förutfattade föreställningar och de bekräftar det de ser inte ifrågasätter dess logik.
  • @Arcane Jag föreslår att du lägger upp din kommentar som svar. Även om det är spekulation, är det spekulation baserat på fakta (att det sannolikt fanns hundratals föräldralösa barn och Naruto bara skulle ha varit en av hundratals), och det kunde ha varit tillräckligt för att dölja hans identitet. Även om det enligt min mening inte helt förklarar det, eftersom det fanns så få Uzumaki kvar, och såvitt jag vet var Kushina den enda i Konoha vid tiden för 9 Tails-attacken.
  • @JunKang Utarbetade de punkter som jag tyckte var nödvändiga. Att adressera dina konserter Kushina var den enda Uzumaki som Minato var den enda Namikaze. Hon kanske är den enda som bor i byn men hon kommer från "någonstans". Den mer sannolika förklaringen är att Uzumaki-hemlandet förstördes, det fanns fortfarande några Uzumaki i eldlandet, troligen nomadiskt. 3: e kontaktade dem för att någon med Uzumaki-blod skulle vara arvtagare till Jichuriki. Detta är bara vettigt snarare än att en slumpmässig tjej hittas i rätt ögonblick
  • @Arcane Jag tror att ditt svar förmodligen är det bästa jag får för att förklara Narutos anonymitet. Min enda fråga, enligt min åsikt förklarar inte ditt svar det faktum att Kushina är den enda Uzumaki i Konoha. Du sa troligt there were still some Uzumaki in the land of Fire probably nomadic, men jag tror inte att det är korrekt. Det finns bara spridda överlevande och Kushina valdes ut som den nya jinch riki och kom till byn INNAN Uzumaki-klanen förstördes. Medan jag inte säger att det INTE kan finnas andra Uzumaki-klanmedlemmar som vandrar runt, finns det inga bevis för det.
  • Handlingen adresserar och rymmer så många karaktärer som det behövs. Det som var viktigt för berättelsen var slutresultatet, inte hur det hände. Men ja, kanske någon kommer att fråga författaren. Jag känner att vi inte ser några Namikaze-klanmedlemmar av samma anledning. Det fanns inget behov av tomten.

Även om jag inte gillar att skicka spekulativa svar, tycker jag att det är det bästa jag kan tänka mig efter mycket tid och tanke. När jag utökar min kommentar till frågan ska jag logiskt försöka dra slutsatsen varför många inte relaterade pojken Naruto med Hokages son.

  1. Vi ser invasionens omfattning ganska tidigt i avsnittet och ser att det var ett plötsligt krig värre än attacken från byarna Sand / Sound. Strategin att rädda byborna förmodligen resultatet av Nine-Tailed Fox Attack. Kunskapen om Jinchuriki är hemlig information och avslöjades inte för någon annan än Hokage och toppklass Anbu. Därför, medan många människor hade sett Kushina gravid, visste ingen betydelsen av födelsen (även Minato visste inte). Den fjärde och hans hustrus plötsliga död ledde naturligtvis till att människor drog det värsta. Vi vet också att vissa Anbu och den tredje hustrun dog också. När så många människor dör tillsammans, hur kan de anta att ett nyfött barn överlever?
  2. Vi känner till minst två föräldralösa barn från Nine-Tailed attacken. Iruka och Naruto. (Jag tror att Kurenais föräldrar dog också, men inte säker på om det var fyllmedel). När den tredje Hokage återupptog positionen, var byn orolig och det gjordes massor av rehabiliteringsinsatser, även för föräldralösa barn vars föräldrar hade dött. Uzumaki Village är utdöd, men det kan ha funnits flera vandrande klaner i eldlandet (inte byn), som kan ha besökte byn. Och Naruto kanske har ansetts vara son till gäster som tyvärr dog i attacken. Arten av den tredje vänligheten är välkänd och ingen skulle ifrågasätta hans intresse för ungen till en gäst i byn som dog på grund av misslyckandet.
  3. Hokages familj behandlas som speciell i byn. Tsunade (den förstas barnbarn), Asuma (sprang hemifrån för att undkomma skuggan av Hokages son), Konohamaru (ärade barnbarn + speciallärare) och till och med Boruto (Konohamaru skulle naturligtvis ta honom in). Alla gillar dem. Behandlar dem med respekt. I Narutos fall dröjde bara skuggan av rädsla och det förändrades inte.Om han var "speciell" varför ingrep inte någon? Detta skapade den onda cirkeln hos vissa människor som var borta på grund av rädslan att vara den fjärde sonen gör honom till ett mål (Kakashi). Denna förflyttning ökade gradvis och sipprade in i barnen också. Ingen förväntar sig att en by oddball ska vara den från Hokage-arvet.
  4. Den viktigaste punkten är gömmer sig i vanlig syn. Naruto är inte den första eller den sista som använder denna teknik för att dölja huvudkaraktärens sanna natur. Superman är ett utmärkt exempel. Människor förväntar sig inte att "speciella" människor lever bland det vanliga! Vad de inte förväntar sig ser de bara inte. Detta gäller också i verkliga livet.

Så jag läste på naruto.fandom.com att Kushinas graviditet faktiskt hölls hemlig från allmänheten. Så även om inget annat barn i byn har slående gult hår, som det fjärde, utom naruto, finns det tekniskt sett fortfarande ingen anledning att relatera honom till det fjärde eftersom ingen av befolkningen i allmänhet skulle ha en anledning att spekulera fjärde hade ett barn. Jag läste också att Kushina skulle bli nästa jinchiriki i sin generation för att hon hade ett speciellt chakra, så hon skickades från Uzumaki-klanen till Konoha och registrerades i skolan. Och eftersom alla visste att naruto var jinchuriki skulle jag anta att alla visste att Kushina Uzumaki också var jinchuriki i sin generation. Det är också viktigt att notera att en annan Uzumaki hade de nio svansarna före Kushina, så när ett föräldralöst barn (efter kriget när det finns många föräldralösa) av Uzumaki-klanen dyker upp vem som har de nio svansarna är det inte riktigt en stor whoop och verkligen inget behov av att knyta an till att barnet kan tillhöra den fjärde och hans fru Kushina trots att han har gult hår och är en Uzumaki. Ingen visste att den fjärde och hans fru väntade ett barn och när Kushina Uzumaki dog satte de bara demonen i en annan Uzumaki och höll trenden för den tredje generationen av Uzumaki-klanen.

1
  • En anledning kan vara, eftersom Minato var en exceptionell shinobi i det tredje stora ninjakriget, kunde hans son vara ett enkelt mål att attackera och skapa en gisslan för bladet utan Minato. det kan vara anledningen till att hålla Narutos profil låg och under överlevnad av tredje hokage

Det beror på att Minato uppgav när Naruto träffade honom först, att om någon visste att Naruto var hans son, skulle han vara i fara.

2
  • 1 Inkludera även kapitelnumret.
  • Detta svarar inte på frågan.