Anonim

#anime Kakashi Exposed - 3: e Hokage avslöjar varför Minato var tvungen att offra sitt liv! #narouto

Hiruzen Sarutobi är den tredje Hokagen, medan Minato är den fjärde Hokagen.

Efter Minatos död blir Hiruzen Hokage igen och han kallas fortfarande den tredje.

Men varför fortfarande den tredje? Varför kallas inte Hiruzen den femte då? Och varför valde de inte en ny kandidat som ny Hokage?

Detta är en gissning från mänskligt beteende inte exakt kunskap.

  1. de är vana vid att kalla honom den tredje Hokage och känner bara honom som thrid. Även om han nu officiellt skulle bli den femte. Jämför detta med kungar i den verkliga världen även om de gick till landsflykt eller något och kom tillbaka för att vara kungar igen skulle de inte byta namn.

  2. det kanske inte finns någon lämplig kandidat vid den tidpunkten eller han kanske är det bästa alternativet.

2
  • Men Konoha har många starka ninja som Kakashi eller Guy, varför kan ingen vara kandidater?
  • Det handlar inte om hur kraftfull du är. När du blir hokage, ligger hela säkerheten i byn på dig. Du måste också vara ansvarig för varje beslut du måste fatta. Det är sant att du måste vara en mäktig ninja, men att vara mäktig ensam kommer inte att göra dig till en hokage.

Efter att kyubin attackerade var Konaha i grunden en katastrofzon. Hiruzen visste att om de andra nationerna känner någon svaghet i byns ledarskap kan det lätt ha lett till en annan invasion.

Det tillsammans med det faktum att det helt enkelt inte fanns någon annan som kom nära Minto. Orochimaru hade redan övergett. Jiriyaya tillbringade mest tid på att jaga efter Orochimaru, det fanns helt enkelt ingen annan för det.

1
  • Jag tror inte att Jiraiya är kandidaten, faktum att han är som Minatos mästare. I så fall borde han vara Hokage före Minato. Och efter den fjärde döden, när den tredje blir Hokage igen, letar ingen efter Jiraiya för att be honom att vara Hokage. Även när Jiraiya återvänder till Konoha har han och Naruto ett uppdrag att hitta Tsunade för att be henne att vara nästa Hokage. Eller hade han en anledning till att han inte / ville vara Hokage?

Sarutobi Hisuzen Sama omvaldes aldrig till konohaens hokage. Eftersom han var den tidigare hokagen, representerades han bara som en hokage efter döden av Namikaze Minato Sama(fourth).

Anledningarna var att alla visste Danzo var inte rätt person för hokage.

Jiraya sama vandrade omkring för att hitta en elev som var på väg att föra fred till shinobi världen, och Ooruchimaru var mycket ond person och Tsunade Sama accepterade aldrig posten som hokage (det var tills hon träffade Naruto san).

Eftersom han bara var en representant kallades han aldrig den femte.