Anonim

Den miljarddelade Sharingan-videon

Att svara på den här frågan och läsa ett svar från Ero Senin fick mig att tänka lite mer på chakranaturer. Kommer attacker som använder chakratypen som användaren har en naturlig affinitet för alltid att vara starkare än attacker som använder andra typer av chakra, även efter att ha behärskat dessa andra typer?

1
  • Försök att inte redigera frågorna i ett annat sammanhang. Jag har försökt ta emot det mitt svar

Besvaras för om den första chakranaturen blir en ninjas starkaste attack?

Det finns inget sådant som FIRST Chakra Nature. Varje individ har en chakra-natur som han har en affinitet för, och han kan behärska starkare Jutsu av den typen med mycket lättare jämfört med andra.

För att bevisa min poäng, vad var Sasukes första modifiering av chakranaturen? Det var eld. men han lärde sig det efter mycket ansträngning och Uchiha har en lutning mot Fire Jutsu. Men individuellt hade hans chakra en affinitet för Lightning-naturen och därmed har han ett större antal Lightning-chakra-rörelser och behärskning.

Således kommer en ninja att ha en enda natur mot vilken hans chakra lutar sig vilket blir lättare att bemästra. Styrka är mer en ansträngningseffekt. För liknande styrka måste han arbeta hårdare för att bemästra alla andra chakranaturer ...

Ett undantag som jag kan tänka mig skulle vara Bloodline Chakras. Jag tror inte att det finns någon skillnad i styrka hos olika naturarv som en del av blodlinjen. Yamato som använder trä bör ha samma kompetens med både mark- och vattenchakran.

REDIGERA: Jag kommer ihåg att Kakashi sa något om detta under sin kamp med kakuzo. Vad han sa var att Kakuzo har använt så starka Lightinng- och brandattacker som inte kan användas om inte användaren har naturlig tillhörighet till den chakranaturen. Detta innebär att de starkaste attackerna av varje chakranatur inte kommer att bemästras om du inte har en naturlig affinitet för den naturen.

Vad jag försöker säga är att jutsu på samma nivå kommer att ha lika kraft (styrka), men den naturliga affiniteten. Men jutsu på högre nivå kan bara behärskas om och bara om du har naturlig tillhörighet till chakranaturen. Det är alltså inte möjligt att behärska andra chakranaturer.

1
  • 4 Kan du ge några exempel från manga, anime eller databöcker för att säkerhetskopiera det du påpekar?