Anonim

The Weeknd - ofta

De virtuella robotarna som rensar upp föråldrat utrymme och olagliga föremål som heter Satchii, anländer på liknande sätt: innan de börjar skjuta radera strålar mot animerade föremål som människor och virtuella husdjur, meddelar de "Boku Satchii!" eller "Jag är Satchii!" (något förvrängd japansk omskrivning av det engelska ordet Sök). Hur många gånger, under de 26 episoderna av anime-serien, meddelar dessa robotar sin ankomst?

Efter att ha extraherat alla undertextsfiler och letat efter namnet "Satchii", ser det ut som det finns totalt 120 omnämnanden av deras namn, och 20 gånger meddelar de själva sin ankomst:

(Klicka för full storlek)

1
  • 1 Som NLP-dabbler är jag nyfiken: upptäckte du vilka som var bots som hänvisade till sig själva bara genom att läsa alla rader, eller hade du något extremt coolt analysverktyg som byggde en statistisk modell för självtillkännagivande i Fansub engelskspråk baserat på Markov-kedjor, med kanske en stödvektormaskin som kastas in för gott mått, med en viss k-korsvalidering för att säkerställa att felfrekvensen var acceptabel? Hur som helst, +1 för en smart fråga och svar.