Anonim

Marine Admirals: GARP & SENGOKU | Tekking101

Eftersom marinen huvudsakligen bestämmer makten genom bounty. De verkar starka men Whitebeard kunde slåss mot alla tre amiralerna på en. Också befälhavarna för Whitebeard var i nivå med amiralerna. Så hur starka är amiralerna? Hur mycket bounty skulle de få om de fick en?

2
  • Har du sett Aokiji och Akainu slåss på en ö som heter Punk-fara? Den ena sidan av den stora ön förvandlades till lava och vulkaniska berg, och den andra till is strax efter deras tio dagars kamp. Deras makt när de blev allvarliga är galen, det är bara att de inte visar sin verkliga makt än. Och äntligen blir Akainu den nya flottadmiralen, och Aokiji har avgått.
  • Bounty är inte relaterat till makt. Det är relaterat till det hot som personen erbjuder för världsregeringen. Titta på den unga Robin eller Blackbeard. Deras bounties matchar inte alls deras makt. Iirc de marinister nämner även detta när vi pratar om Luffys andra (?) Bounty. Efter ett tag bryr de sig inte om att öka bounty längre, eftersom det verkligen inte tjänar en poäng. Oavsett om det är 700 mil eller 500 mil, kommer bounty hunters troligen till och med vara mindre benägna att jaga de 700 mil piraten.

Marinen bestämmer faktiskt inte bounty baserat helt på makt, de baserar det också på hur illa de vill att den specifika killen fångas.

Med tanke på hur DonFlamingos bounty var 340 miljoner beli, och han var en ganska stor sak, verkar det som att marinsoldaterna börjar utjämna bounties runt 300-400 miljoner.

Med hänsyn till detta, om admiralerna var pirater, skulle deras bounties sannolikt ligga i intervallet 300 miljoner.

Så långt makt går (och makt är inte så kvantifierbar i ett stycke), är de alla i toppligan, och hittills är den enda karaktären som formellt introducerades som kan sägas ha en mycket tydlig fördel framför admiralerna är Whitebeard, och han är död.

Andra Yonko är mycket troligt att de är starkare än någon speciell amiral, men det är inte nödvändigtvis en konkret regel, och vi har ännu inte fått ett bra mått på deras makt.

7
  • ja, men bounty speglar också personens kraft. Du kan knappast se en person med en bounty på 10 miljoner bounty besegra en person med 100 miljoner bounty, med undantagen nya djävulens fruktkrafter eller en rookie.
  • @Blue Blackbeard hade en premie på 0, främst på grund av låg låg
  • som jag sa i kommentaren, ny djävul frukt frukt. Blackbeard var ingen förrän han åt yami yami-frukten.
  • @Blue Förutom att han kunde lämna ett ärr i Shanks ansikte och komma undan med det. Han var ingen för att han var vecka. Han var ingen eftersom han inte gjorde vågor.
  • Det berodde på en smygattack. Shanks sa att han släppte sin vakt också vid den tiden.

Alla amiraler är sannolikt 1 steg under de fyra kejsarna. Jag tror att det vore realistiskt att säga att om Akainu var en pirat, skulle han antagligen vara runt 500-700 miljoner.

Aokiji är minst fientlig och förmodligen den svagaste även om det är svårt att säga hur de jämför med varandra.

Akainu är den mest fientliga och potentiellt starkaste av dem. Lava är en av de mest löjliga krafterna som man kan tänka sig, den är både tillräckligt tung för att dämpa eld och gas / luft och fortfarande flytande, åh och det är minst 1000 grader Celsius också.

Vad jag vill säga är dock att jag tror att Kizaru är den starkaste av amiralerna. Tänk på det här ett ögonblick. Du kan motverka is med eld och andra värmerelaterade saker eller saker som inte kan frysas. Hur i helvete motverkar du ljus? Ljuset rör sig med 300 tusen kilometer i sekunden (och slår därför med den kraften, vilket gör Kizaru potentiellt till den fysiskt starkaste karaktären i One Piece-världen), är immateriell, kan studsa av saker, kan klippa och genomborra saker i form av en laser. Det är förmodligen den mest överväldigade möjligen Devil Fruit-kraften.

För att uttrycka det kort, medan de inte är de mäktigaste karaktärerna i serien, har Straw Hats förmodligen fortfarande inte en chans mot en och de är ganska nära toppen.

3
  • Jag tror faktiskt att den mest kraftfulla djävulens frukt är Phoenix Phoenix frukt men vad som helst.
  • Marco´s Phoenix Fruit är oerhört kraftfull när det gäller försvar men den har ingen dödkraft alls. Kizaru är lika odödlig som Marco men med den extra fördelen av fördröjda mängder destruktiv makt.
  • kizarus pika pika no mi kan lätt rullas av yami yami no mi. svart hål låter inte ljus fly. Också kizaru blockerades lätt av Rayleigh, ben beckman av enkel haki.

Du vet hur det i vissa berättelser finns några karaktärer som är som, gudliknande överväldigade? Det är hur amiralerna är. När luffy kämpade mot aokiji använde den knappt sin fulla kraft och ägde honom lätt. Det är svårt att slå dem eftersom de kan förvandlas till sitt eget element (förutom genom att använda havssten eller haki), men elementet akainu förvandlas till gör honom förmodligen farligare. Om du rör vid is kommer en del av dig att frysa. Ljus, ingenting kommer att hända. Magma? din kropp kommer att avdunsta och dö. Jag skulle säga att Aokijis krafter är mer exakta, Akainus är mer destruktiva, medan Kizaru är en kombination av båda, men jag tror att han balanserar. Jag skulle för närvarande säga att de är lika. Visst, det tog tio dagar för Akainu att slå Aokiji, men med så mycket tid verkade de knappt ha överträffats.