Anonim

2 matcher av kapten Tsubasa: Rise of New Champions | PS4 GAMEPLAY

Jag tittade på den här anime för 10 år sedan eller mer, och jag missade slutet. Under min barndom är detta en av mina favoriter.

Anime började med att en liten pojke och hans lillasyster cyklade på tåg vid midnatt för att leta efter sina förlorade föräldrar. De träffade en tjej i tåget som åkte på tåget för att låsa upp tåget och hon avslöjade också att tåget bara dykt upp vid midnatt. Syskonen berättade för henne att de letade efter sina föräldrar som var vetenskapsmän och gick vilse under explosionen för ett år sedan.

Deras resa började när tåget skickade dem in i en annan dimension eller värld där de mötte en man som hade en pistol med kulor av olika typ av effekt (som eld, is, vatten, luft etc.). Så småningom gick mannen med dem i deras sökning efter barnens förälder och skickade dem också hem.

Jag antar att det är mycket. Hoppas någon vet. Tack :)

Anime är Final Fantasy: Obegränsad. Det var min favorit då.

Synopsis från MyAnimeList

Ai och Yu, efter att ha läst föräldrars forskning och efter föräldrarnas försvinnande, bestämde de sig för att leta efter dem. De åker ett konstigt tåg till den inre världen på jakt efter sina föräldrar och möter Lisa i tåget och tillsammans börjar de sin resa inom den inre världen.

2
  • Herregud! tack så mycket @Ray. Det är det verkligen! Jag kan inte tro att det är final fantasy obegränsat hela tiden! Tar tillbaka minnet :) tack för svaret
  • Nöjet var på min sida. Och njut av att titta på det! Det är bra!