Anonim

Union J - Carry You

I den första öppningssekvensen av Cardcaptor Sakura, mot slutet visas hon med någon form av objekt som har skrivit "SAKURA" i blått.

Det verkar vara knuten till hennes hand eller något. Bortsett från bokstäverna verkar det vara orange, men det kan ha varit tänkt att vara transparent. Jag tror att jag har sett samma sak i åtminstone en av episoderna, men jag kommer inte ihåg vilken och jag kommer inte ihåg att den förklarades där. Jag kan verkligen inte berätta vad det ska vara.

Vad är objektet i Sakuras vänstra hand i bilden ovan?

3
  • Jag har bara någonsin sett ett avsnitt av detta så jag kommer inte att skicka ett svar, men svaret är: En väska. Det är inte tömt så hon bär något i det, kanske något hon använder i serien eller kanske har det inget syfte och fungerar som ett tillbehör.
  • @ 曾 気 青 昭雄 Jag trodde det också, men hur det rör sig i scenen är lite onaturligt om det är något flexibelt som en väska. Det verkar vara animerat som ett styvt, ganska platt föremål. Det är också konstigt att det skulle anpassas perfekt för "SAKURA" att förbli läsbar under hela scenen. Det kan bara vara lat på animatörsdelen, så det är verkligen möjligt att det är en väska, men jag tror att den behöver ytterligare bekräftelse.
  • Syftet visas aldrig men jag trodde alltid att det var en påse med mjukt franskt bröd eller något liknande. Det skulle förklara dess form och hur den fortfarande är flexibel. Det finns emellertid inga bevis som stöder den teorin, därför lade jag inte upp detta som svar.

Som kommentarerna från 曾 気 青 昭雄 och Raxon antyder är detta verkligen en väska. Denna väska presenterades som poängen i Kero-chan-kontrollen i slutet av avsnitt 10 av anime:

I detta segment förklaras det av att Sakura använder den här väskan som ett fodral för att bära stafettpinnen som hon använder för sin cheerleading. Bokstäverna "SAKURA" är broderade på påsen. Det gjordes av Sakuras far.