Anonim

Möt My BNHA OC !!: Nelo💉 - SPEEDPAINT W / Voiceover!

Manga handlade om en pojke som kunde kontrollera tiden. Han kunde till och med vända döden. När han använder sin kraft går han in i en annan dimension och tiden representeras av filmer och han kan klippa ut delar av filmen, vilket i sin tur förändrar det förflutna. Han var en normal pojke tills en grupp barn som hade esp kom för att hitta honom. Bland dessa barn fanns en tjej vars kraft kunde fly från kroppen, ungefär som en själ, och tjejen hamnar också naken när hon använder sin makt. Det finns också en annan pojke med samma kraft som mc men han är den dåliga killen och kommer från var gruppen barn flydde ifrån. Platsen där de flydde från kallas "växthuset" och barn med esp är där de tar mediciner för att bli starkare. Det finns också denna kamp med människor från växthuset och en av fienderna är en tjej med en jätte klubba tror jag. Jag tror också att mc kallades noll av växthuset.

Jag tror att det är Psycho Busters:

Jag kunde hitta denna specifika information från wiki i denna manga: "Ilskad av ... hänsynslöst mord ... makten vaknar och tiden börjar spola tillbaka." vilket hänvisar till att återföra döden.

Det finns också omnämnande för det växthus du sa och gruppen med några pojkar.

1
  • 1 Det finns också en kvinnlig karaktär (Ayano) som tydligen gör astral projektion, vilket låter i linje med vad OP nämnde med flickans förmågor.