Anonim

Heavy Metal Machines Gameplay: Little Monster is Truly Overpowered (Säsong 5)

Quirk One for All kombinerar en quirk som lagrar kraft och en quirk som kan föras vidare. Izuku har för närvarande kraften och erfarenheten av åtta tidigare One for All-användare, vilket innebär att Quirk blir starkare för varje generation. Betyder det någon gång under den mycket långa framtiden att One for All kommer att bli så kraftfull att ingen kan hantera ALL sin kraft? Vi vet redan att det är så kraftfullt nu, att en ny användare kan bryta lemmarna med det. Vad sägs om i framtiden, när säger att 20 personer har gått vidare på Quirk? Även med träning, kommer kraften i denna Quirk att vara för mycket? Kommer framtida användare att begränsas till att använda en bråkdel av sin kraft?

5
  • Välkommen till Anime & Manga Stack Exchange. Att vara en Q & A-webbplats, inte en diskussionssida, är vi lite intoleranta mot en spekulativ fråga. Från och med nu kan denna fråga (eller inte) vara omöjlig att besvara utan några spekulationer, eftersom i framtiden all information kan förändras enligt författaren och göra befintliga svar föråldrade / felaktiga. Således kan den här frågan stängas för tillfället, men vi är glada att öppna den igen om någon kan ge en ledtråd om att svara i kommentaren / flaggan och därmed svara på den med fakta & referenser, istället för ren spekulation.
  • Jag håller inte med att stänga denna fråga. Medan användare ibland har röstat för att stänga frågor som de såg som spekulativa (för att de inte visste svaret själva), tror jag inte att det representerar konsensusvinkeln. Bokstavligt taget kan nästan alla frågor ses som "spekulativa" av en tillräckligt okunnig person. Frågor som ställer om löjliga hypotetiska scenarier är en sak, men om det är rimligt möjligt att frågan kommer att få svar (nu eller i framtiden), är det faktum att du inte vet svaret just nu inte en anledning att rösta för att stänga.
  • @LoganM. Jag vet inte svaret men jag håller med om vad du har sagt. Jag har sett att det har varit fallet flera gånger i Anime SE. Jag tror att när vi inte vet svaret måste vi se svaren först och efter ett tag om allt som kom ut är spekulativ röst för att stänga det. Dessutom svarar många gånger inte bara i manga och anime, men i producenter / författare / skapare intervjuer eller tweets, produktionsnoteringar, anime-guider, tv-specialerbjudanden som inte är allmänt kända etc.
  • Om det fortsätter att passera till andra människor och samla mer kraft är det troligt att detta kommer att hända någon gång. Men det är tveksamt om det någonsin kommer att vara en del av berättelsen.
  • Jag tror inte att det kan finnas svar som inte är spekulation. Det är inte helt klart hur One for All fungerar alls. Vem vet, kanske quirk själv tillåter användaren att utöka gränserna för sin kropp.