Anonim

Alternativ för geotermisk energi - hur det fungerar

Varför behöver anställda i Terminal Services arbeta i par av en människa och en Giftia?

Ingenting de gör som en del av sitt jobb verkar strikt kräva närvaro av specifikt en människa eller specifikt en Giftia. (Och jag menar, med tanke på att människor och Giftias är praktiskt taget oskiljbara till slutet av Giftias liv, vilken skillnad skulle det ändå göra?)

Det är möjligt att denna typ av parning är för att bevara människolivet. När en Giftia blir en vandrare börjar de agera enbart på instinkt som någon gång leder till våldsam konfrontation.

I paren kallas människan "spotter" och Giftia är "Marksman". Giftia är så nära människor som SAI Corp har kunnat göra med den nuvarande tekniken men de är inte mänskliga. Om man läser Islas karaktärsbio står det att hon "ofta har svårt att förstå hur sociala situationer fungerar" kan denna mindre brist potentiellt få ett team på två Giftia att missa en vandrare om det är i början.

Människan beror på att människan totalt sett kommer att ha mer erfarenhet av mänsklig / android-interaktion så att de kommer att kunna plocka upp de subtila tecknen som kan börja visa när en Giftias tid nästan är slut.

Att ha Giftia där kan också ge en buffert mellan människan och Wanderer, förutsatt att Giftia fortfarande är begränsad medan de begränsande funktionerna på Wanderer är avstängda. Terminal Services skulle antagligen hellre ha en Giftia skadad i en hämtning snarare än en människa.

Detta är en potentiell anledning till parningen av de två, men jag kan ha fel, inte mycket anges om varför paret måste vara så. ref från Plastic Memories Wikia

3
  • trasig länk till wikia
  • @ ton.yeung Tack av misstag sätta ett komma istället för en period lol
  • Hypotetiskt, också att någon ska skriva under formuläret för hämtningsavtal. Liksom andra Giftias har ägare är skytten på något sätt Giftias ägare.

För att vara delikat i att hantera förhållandet mellan andra människor och Giftias är en del av deras jobb

Terminaltjänsterna är inte en elitgrupp av väpnade styrkor trots att det skulle vara mer effektivt / garanterat för ett sätt att göra saker. Detta faktum berättar för oss att företaget vill ha en mer känslig strategi, i ett försök att respektera människors känslor under denna svåra tid. Ett bästa fall av en bitter-söt avsked av vägar uppmuntras enormt, och även om det kanske inte verkar som det, har det allt att göra med att para ihop lagen med en människa och en Giftia.

När de är i olika uppdrag kommer arbetarna att behöva hantera ett stort antal olika relationer mellan människor och Gifias, och att ha ett (arbets) förhållande mellan människa och Giftia innebär att de kommer att kunna relatera, förstå och empati med varje fall och ha en bättre förståelse för hur man ska hantera situationen med respekt.

Det är också fördelaktigt på grund av hur människor kommer att reagera när Terminal Service dyker upp. En grupp människor, eller en grupp Giftias som dyker upp, skulle mer sannolikt leda till att de blir upprörda och tänker "du förstår inte!". Naturligtvis kanske de anställda inte förstår alla situationer, men att ha ett öppet visat arbetsförhållande mellan Human och Giftia främjar idén att de förstår och bryr sig och skulle innebära att människor är mindre benägna att reagera på detta sätt när paret dyker upp.

Slutligen finns det situationer på jobbet där specifikt en människa kan krävas eller specifikt en Giftia. Till exempel, om någon är fientlig mot alla Giftias, så är det naturligt att ha förmågan att skicka in bara människan (eller vice versa) mycket värdefullt, för att inte tala om de olika möjligheter som människor och Giftias har som är användbara under olika omständigheter (som sa i @ SWards svar) och detta skulle inte vara möjligt om de inte parades målmedvetet.