Anonim

POTATO POWERED VR CARS ?! | Jobbsimulator

Team Rocket använder vanligtvis något konstigt fordon eller maskin. Var får de dem? Bygger de dem själva eller köper de dem någonstans?

Även om Jessie och James är ganska dumma är de fortfarande en del av den större organisationen Team Rocket där de får sina pengar. Jag tror att under den första säsongen med de ursprungliga 150 Pokémon visas de också en gång för att träffa chefen för mer pengar, som blir ganska arg men i slutändan fortfarande ger dem det. (Jag kan inte komma ihåg det exakta avsnittet, det är för länge sedan.)

Hur skaffar organisationen Team Rocket pengar? Tja, om det inte var helt uppenbart ännu, genom att Jessie och James försökte stjäla varje Pokémon som citerar "de kommer att tjäna en fin sats" en gång i taget.

Medan dess huvudfokus är att stjäla eller fånga sällsynta och starka Pokémon, och därefter sälja dem, finansierar och bedriver det också grym experimentell forskning om Pokémon. Deras ed, som den står på väggen i en av deras många baser, är "Stjäla Pokémon för vinst. Utnyttja Pokémon för vinst. Alla Pokémon finns för Team Rockets ära." Deras yttersta mål är att ta över världen med Pokémon.

Jag har använt Jessie och James som ett exempel på grund av din bild. Det finns mer tillförlitliga Team Rocket-medlemmar inom sina led som lyckas få Pokemon som också lyckas täcka misslyckandet med en medlems kostnad.

1
  • 2 i ett skede visar det hur lågt de är i jämförelse med andra eftersom de får Pogo Sticks som utrustning medan Casidy och Berch får Jetpacks