Anonim

Au / Ra - Panic Room (officiell video)

Så om jag kommer ihåg rätt, fanns det den dåliga killen som har makt att kontrollera blod, var den främsta skurken, och jag tror att jag är klädd i vitt. Han är som en gangster eller något liknande.

Jag kommer ihåg att en av de första episoderna var att han gick för att hämta sina pengar som lånades ut till några killar och de ville inte betala honom, så han sa till killarna som var med honom att täcka över sina ögon eftersom han inte gjorde det vill att de ska se hans makt. De täckte sedan ögonen och han dödade alla killarna som skyddade killen som var i skuld med honom.

En annan episod jag minns är att samma kille gick för att hämta kontanter igen från en annan kille, och han hade allt men hans son tog ungefär $ 10 eller något liknande och sedan gick barnet tillbaka för att returnera pengarna. Men när han gick hem dödade den blodkontrollerande killen redan sin pappa och han sa till barnet något som "Om du vill döda mig, köp mig först"eller"Skaffa pengarna för att köpa mig och döda mig sedan"eller något i den riktningen.

En annan episod var att han åter gick för att hämta sina pengar från en kille i skuld och killen hade inte alla pengar, och han var på väg att döda honom. Men hans lilla flicka dök upp och gav honom några monopolpengar och han sa något som "* Ser ut som om din dotter bara räddade dig".

Och det sista avsnittet jag minns är att han ville få alla pengar för att bränna det och orsaka en ekonomikrasch eller något liknande.

Hur som helst, jag hoppas att detta räcker för att hjälpa mig att identifiera denna anime, tack!

0

Detta är definitivt Speed ​​Grapher av studio Gonzo. Den scenen med pojken som tar en sedel för att köpa en boll är en död giveaway.

Det här är den dåliga killen och hans främsta handlangare:

Och det här är den bra killen och hans kamera:

1
  • Ja det här är anime, tack så mycket!